Szeretnék venni egy ps4et, és olvastam, hogy be lehet számíttatni korábbi konzolokat és kiegészítőket. Ezek milyen értékben vannak?
Mennyire éri meg ezeket beszámitattni. Szerintem használtan eladni elég esélytelen, de azt is hallottam, hogy elég nevetséges áron veszik be ezeket.
Van egy nagyon régi xbox360-om (1. gen, szétszedve..), hozzá xbox360 kormány, kinect, 2 gh-s gitár, 2 mikrofon (nem gh-s), egy kisebb hdd, illetve memoriakártya, 7 eredeti játék. Ezenkívül egy wii (chippelt), 2 kontrollerrel, 2 játék és egy psp slim.
Ezeket kb mennyiért lehetne beszámítattni?
a szétszedett konzolt szerintem nem vennék be, a chippelt wii-t sem, mivel 1 hivatalos boltba vinnéd be.. ez meg kalózkodás, amit a wii-vel műveltél. ebből talán a psp ami ér 10k-t, mert többért nem fogják bevenni..
1 PS3-at(superslim) haveromtól 50ért számíttattak be, kb 15 játékkal, szóval ha a játékokat darabonként 2000ft-ért is vették be, akkor az már 30k, így 20000ft volt a ps3? :)
Chippelt konzolokat eleve nem nagyon számítanak be szerintem hivatalos boltokban, mivel elvileg illegális módszer, és nekik nem is szabad olyanokkal foglalkozni.
De eleve szerintem nem nagyon éri meg beszámíttatni a játékokat. Érdemes mondjuk megkérdezni, hogy mennyiért számítanák be, és annál ha magasabb áron teszed fel mondjuk jófogásra vagy vaterára, akkor is el fogják vinni. Pl. hallottam olyanokat, hogy az 576-ban ilyen 1000 forint alatt számítanak be sok játékot... aminél kb. bárki többet adna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!