Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PAYDAY 2 egyedül? (Sürgős)

PAYDAY 2 egyedül? (Sürgős)

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy megéri e megvenni a Payday 2-t ha nincs más pillanatnyilag akivel játszak. Van ugyanolyan kereső mint a CSGOban, vagy csak botokkal lehet egyedül játszani? (Azért sürgős, mert ma jár le az akció)

2015. okt. 24. 08:50
 1/6 pada960220 válasza:
Hello. Offline is tudsz játszani, kapsz 3 botot, és azok segítenek ölni, de a feladatot nem csinálják. valamint neten tudsz játszani, behoz egy térképet, és ott választhatsz kedved szerint melyik pályán akarsz játszani, és valakihez aki hostol berak. rengeteg magyar van rajta. megéri megvenni. :D
2015. okt. 24. 09:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Már veszem is :D
2015. okt. 24. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éri meg megvenni, mert pofátlanul sok DLC van hozzá.
2015. okt. 24. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Én megvettem, de mivel 1 ismerősöm játszik ezen kívül vele, nem éri meg. Botok agyatlanok (persze csak a társaid, az ellenfél szétaprít a francba).

Ha egyedül vagy, nem éri meg.

2015. okt. 24. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Megvettem még a nyáron, de nem volt senki akivel játszhattam volna. Próbáltam public-on párat játszani, de még el se kezdtük már kidobtak. Tele is lett vele a tököm és kértem vissza a játék árát.
2015. okt. 24. 12:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :D

Végülis megvettem, 23 DLCvel együtt (a csomagban) mert lehet hogy mégis tudok majd valakivel játszani... Ha meg nincs ismerős, akkor idegenekkel... Elvileg sok magyar van

2015. okt. 24. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!