Witcher 3 -ban újratöltődnek az italok?
Figyelt kérdés
Gyorsbillen van a Rőtbagoly villámfőzet és a fecske ital 3 darabom van belőle de már kb 10x ki ittam midnegyiket és nemkészitettem újat.Ha van alapanyagom a táskában magátol elkésziti? vagy ez valami bug hogy 3/3ra ugranak az italok folyamat? És érvényes bármelyikre? nincs valakinél hasonló? 1.10es verizón vagyok azt hiszem hearts of stone kieg fent van.2015. okt. 23. 18:01
1/3 anonim válasza:
főzetet találni is lehet ládákban, hulláknál stb. Nem csak cratolni tudod
2/3 A kérdező kommentje:
Mindegy idővel levált meditáció közben automatikusan újratölti alap játékfunkció. bár nemértem mi az ára annak hogy újratöltse de minden főzetet csak 1x kell elkésziteni ami viszont jó utána csak ujratölteni
2015. okt. 24. 04:15
3/3 anonim válasza:
Az ára az, hogy az adott összetevő amely az ital elkészítésére szolgál, csökkenni fog. Tehát ha a fecske 1/3 áll akkor az automatikusan feltölti a hiányzó kettőt, de az alapanyagai ugyanúgy csökkennek. Ha elfogy egy bizonyos összetevő megáll a folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!