Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha csgoban el veszi a rankom...

Yosii kérdése:

Ha csgoban el veszi a rankom mert nem játszotam 1 hónapig ugyan oda dob vissza?

Figyelt kérdés
Már 5 loset toltam vagyis 4 lost mert az egyik mecsről ki kickeltek az utolsó körben (carryztem a mecset és a premédes csicskák így hálálták meg)

2015. okt. 21. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
62%

1. nem feltétlenül dob vissza ugyan oda, de általában a régi szinteden lévő ellenfeleket adja be, ha őket legyőződ kb oda fog visszarakni.

2. premade - előre elkészített, jelen esetben csapatban lévő játékosok, akik együtt jelentkeznek be játékra.

3. Mondjuk, hogy kidobnak, megint érdekes kérdés. Már a kiírásodból is látszik, hogy kb végig sírod meg káromkodod a játékokat, akkor meg ne csodálkozz. Tanulj önuralmat. Nem feltétlenül azért dobnak ki, mert premade-ben van a csapatod. Én is sokszor mentem solo meccset másokkal és a vérpistikékre többnyire nálam is kick járt.

Itt azért érdemes elgondolkodni, ha már ennyiszer kidobnak, mit is csinálsz pontosan egy meccsen. Szándékosan blokkolsz, bevakítod a csapattársaidat, szándékos csapatsebzést okozol, folyton dühöngsz, sírsz, káromkodsz, szídod a többikeket, stb?

Persze másban könnyű meglátni a hibát, de a sajátodat elismerni sokkal nehezebb.

2015. okt. 21. 17:10
 2/4 A kérdező kommentje:

1. Megse szólaltam egész mecsen mivel ők sem gondolom tseztek csak akkor szólaltam meg mikkor infoztam nekik..

2.Nem szokásom blokolni meg semmi ilyesmi..

3.Csodálkoztam hogy ki raktak mert csapatmunka meg volt meg minden és a 15. win után elkeztek tkzni megöltek és ki kickeltek :DD

4. Nem hisszem hogy valami rosszat csinálhatam volna mert minden körbe meglötem az 1 emet 28/14 lett a statom :)

2015. okt. 21. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:

az jó

akkor keress +1 embert és nem tudnak kirúgni:)

2015. okt. 21. 19:32
 4/4 anonim válasza:
Nem hiszen én kala2 voltam 1 hónapig nem játszottam és elvete a rankom de amikor már viszaszereztem a rankomat nem kala2 be dobot hanem sas1 be dobot.
2015. okt. 23. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!