Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol lehet eladni vonatmodelleket?

Hol lehet eladni vonatmodelleket?

Figyelt kérdés
Van pár modellem amiktől szeretnék megszabadulni, de nem nagyon tudom hol lehetne őket eladni. Nem akarom vaterára meg jofogásra feltenni, mert nem tudom mennyi érhetnek.

2015. okt. 20. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:

ha van modell kisbolt (RC autók, repülők, drónok stb) vagy játékbolt, ott tehetsz egy próbát.

Amúgy meg marad a vatera, olx meg társai.

2015. okt. 20. 21:05
 2/2 anonim válasza:

Szerintem az lesz a legjobb, hogy utánnanézel, hogy mennyibe kerülhetnek aztán mehetsz a vasutmodell.com-hoz (Alagút utca) ott talán elfogadják, VAGY a VasútmodellCentrumba (VMC, Nagyszőllős utca 9.)!

Ha nem jön be nekik, akkor irány a jófogás, vatera ott úgy veszik őket mint a cukrot a gyerekek! (főleg ha magyar vonatkozású modellied vannak) :)

2016. jan. 4. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!