Gta 4 mindenhogy szar letöltve is megvéve is azért a fosért nem fizetnék
Akkor már gta v
2015. okt. 19. 19:23
3/12 anonim válasza:
A GTA 4 egy optimalizálatlan okádék, csak akkor vedd meg ha olcsó. Az alap steames árán pl. nem éri meg.
2015. okt. 19. 20:36
4/12 anonim válasza:
Az alap Steames ár 20€ (~6000Ft). Ezért jár ~30 órányi sztorimód + opcionális feladatok. Alaphangon 200Ft/óra. Ez olcsóbb, mint egy diákjegy a moziban, és ráadásul nem csak egy végigjátszásra jogosít. Ráadásul hamarosan Steam Halloween Sale, utána és lesz leárazás az ünnepek alatt is. Biztos kap ez is legalább egy 50%-os leárazást, de a 75-80% sem kizárt.
Persze, optimalizálatlan, mint a szar, de amúgy nem egy rossz játék, és egy mai alsó-középkategóriás gép is megeszi már.
2015. okt. 19. 21:28
5/12 anonim válasza:
Ne vedd meg szerintem...2011 elején megvettem kemény 10.000 Ft-ért PC-re és boldogan feltelepítettem majd játszottam kb a sztori feléig a 2010-ben vett fullos gépemen (akkoriban még jónak számítom. Mellesleg a GTA IV 2008-as...). Aztán valamiért egyre rosszabb lett, crashelt, szaggatott, akadt, a végén már el se indult, a multiból is kidobott.
Ha megakarod venni, akkor csak is konzolra vedd!
2015. okt. 20. 00:12
6/12 anonim válasza:
A sztori nem rossz, de a JÁTÉK elég gyenge, főleg az irányítás (az autók vezetése és a lövöldözés tragikus). A küldetések borzasztó egyszerűek, nemigen van nagy, epikus jelenet.
2015. okt. 20. 09:06
7/12 anonim válasza:
Szerintem az irányítás kimondottan sokat javult és az autók viselkedése realisztikusabb lett a GTA 3-VC-SA részekhez képest. Ugyanezt az irányítást örökölte meg a V is.
2015. okt. 20. 09:22
8/12 anonim válasza:
#7: Én húsz éve vezetek autót, de ilyen tetű, imbolygós irányítással még életemben nem találkoztam.
2015. okt. 20. 10:13
9/12 anonim válasza:
Nem azt mondtam, realisztikus, azt mondtam, realisztikusabb, mint a korábbi részekben. Már a múlt rendszerben is csak írni tanítottak, olvasni nem?
2015. okt. 20. 11:36
10/12 anonim válasza:
Pont azt a GTA-t fogtad ki, amiért még én sem adnék ki pénzt, és inkább leszedtem ingyen. Ha már GTA-t akarsz venni, akkor várd meg, míg akciós lesz az 5 (feltehetően karácsony táján) és ruházz be arra. Már persze ha a gép bírja. Bár ha a 4 megy rajta, az 5 sem lehet gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!