Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi véleményetek egy Galaxy G6...

Mi véleményetek egy Galaxy G6 Replica airsoft fegyverről?

Figyelt kérdés

Információk a fegyverről:

Termék: Galaxy

Golyó sebessége: 70 m/s (0.20g)

Ajánlott golyó: 0.12 g - 0.20 g

Tömeg: 560 g

Hop-Up: Fix

Meghajtás: Manuális

Blow-back: Nincs

Anyag: Metal + ABS

Cső méret: 6 mm

Kapacïtás: 16 golyó

Hossz: 215 mm

Üzemmód: Félautomata

Ár: 90RON/ 20€/ 24$

Maga a fegyver majdnem teljesen fém csak a markolata ABS. Ilyen árban szerintem elég ritkán kapni majdnem teljesen fém fegyvert.

Ez lenne az első airsoft fegyverem, sokat keresgéltem amíg rátaláltam erre, és kiváncsi vagyok mások véleményére/ tapasztalatára a fegyverrel kapcsolatosan. Főként célbalövésre használnám, és az is érdekel, hogy milyen messze lö el. Ha szerinted egy másik fegyver lenne jó kezdésnek, akkor ajánlj (max. 30€).

Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. okt. 19. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:

ilyen árban jó lesz.

de mondjuk fix hop up elég szívás.

2015. okt. 19. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Miért "szívás" a fix hop-up?
2015. okt. 20. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:
mert nem állítható? ha rosszul van berakva lassítja a golyót, ha nehezebb golyót használsz kisebb a lő táv és nem tudod beljebb nyomni, hogy jobban megpörgesse, ergo messzebbre repüljön. A könnyű lőszernél meg nagyon megpörgeti aztán kijön a csövön és távozik merőlegesen felfele, stb.
2015. okt. 21. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!