Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnál segíteni? Avatar:The...

Tudnál segíteni? Avatar:The Game (PC)

Figyelt kérdés
Egy kis segítségre lenne szükségem.A Na'vik oldalán állok,és elakadtam az egyik küldetésnél.Ki kéne szabadítanom a többieket a börtönből,de akárhogy próbálok bejutni arra a részre,mindig lelőnek.Mit tudnék csinálni?
2010. márc. 16. 19:01
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy 13/L
2010. márc. 16. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:

használj gyorsaság vagy eltűnés módot

esetleg azzal a lófélével menj oda(amíg tudsz), aztán gyorsaságmód, majd miután elkezdenek lőni válts át láthatatlanná

2010. márc. 16. 19:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi,de hogy lehet használni a gyorsaságmódot? Azt már próbáltam,hogy a lóval megyek,aztán amíg leszállok addig megölnek:S
2010. márc. 16. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
én mindig olyan távolságból lenyilazom oket ameddig pontatlanul tudnak csak rámlőni, ha meg kevesen vannak akkor kamikaze akció xĐ
2010. márc. 16. 20:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is úgy szoktam,de itt két gép is van,és azokat nem lehet lelőni:S Azok ölnek meg mindig,a katonákkal elbánnék.
2010. márc. 16. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!