Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik volt az a stratégiai...

Melyik volt az a stratégiai game amelyik?

Figyelt kérdés

Melyik volt az a régi stratégiai játék amelyikben az őskortól kezdve tudtál haladni. Pl először farönkökön úszkált az ősember utána hajókat építhettél ahogy fejlődött közbe a világ és az össze kort végig lehet nyomi vele... Építgettél, harcoltál, fejlődtél, stb...

Azt hiszem volt egy kiegészítője is aminek a fedelén valami lézerkardos csávó volt talán. Persze nem a STAR WARS. Az meg valami modern jövőbeli robotos dolgokat adott hozzá.

A game régi. Szóval már nem emlékszem mi lehetett. De szerintem kb úgy 1997 és 2003 között volt valahogy. :D

Előre is köszönöm!

2015. okt. 18. 10:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Az évszámmal ráhibáztál, 2001-es a játék. És a neve Empire Earth, a kiegészítő Art of Conquest. Kedvenc RTS-em, csak sajnos a videókártyámmal nem vagyunk egy véleményen... nem tudom sehogy se futtatni :(
2015. okt. 18. 10:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Ránézek. Szerintem ez lesz az. Amúgy ha tudsz ajánlani jókat akkor nyugodtan írj. Én pl az ilyeneket vittem, mint a stronghold (az a 2. részig mind jó) Rise of Nations-ból az első, star wars battlegrounds, de az Imperium galactica 2 tetszett eddig a legjobban. De szeretem a fantasyt is. Mint pl LotR battle for midle earth. Már rég nem vittem stratégiát, bár az újak nem is nagyon tetszenek.
2015. okt. 18. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!