Lakatos Géa kérdése:
GTA V Story mode-ban miért nincs meg az utolsó rablás?
Figyelt kérdés
Több helyen hallottam, hogy az utolsó rablásnál lehet sokat keresni, és ennek a küldinek a "The big one" a neve. Most viszem ki a sztorit harmadjára, de még egyet egyszer(!) sem találkoztam ezzel a heisttel. Miért van ez? A játék eredeti, nem tört.2015. okt. 17. 19:35
1/3 anonim 

válasza:

Hali!
Nézd meg az üzeneteket/e-mailokat GTA V-ben a telefonodon. Nekem Lester mindig küld egy üzenetet, hogy szerezzek be pár verdát, mielőtt nyomatnánk a jobot!
Remélem, hogy tudtam segíteni!
Jó játékot!
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen, azt a három kocsit be is szereztem, de akkor az a küldi jött, amikor a pénzszállítókat kellett kirabolni. Neked is sok sikert a játékban!
2015. okt. 18. 15:51
3/3 anonim 

válasza:

A pénzszállítók az egyik fajtája a the big one-nak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!