Miért van ez? Már széttépte az idegeimet.
Én nem LoLozok, hanem Dotázok, de a ranked system ott is hasonlóan "rosszul" működik - hittem legalábbis, amíg 2k (kb silver 4-5) MMR-esként 1.6k-ban játszottam, és a "csapatom vesztette el a játékokat". Aztán kezdtem egy smurföt, és kijutottam 3k+-ba (unranked, tehát pontosan értéket nem tudok, csak hogy normal, high, very high skill). Így amikor alkalmanként visszamegyek main accomra játszani, könnyen nyerek minden meccset. Tehát végülis kiderült, hogy csak én voltam a gyenge. Gyakorolj többet.
Ha LoLban lehet, csinálj smurföt, hátha eleve magasabbra dob be (vagy itt meghatározott szintről indultok rankedban, mondjuk silver 5?), ahol jobban tudsz gyakorolni, és tényleg jobb is valamivel a team.
Sok sikert!
nem most kellett volna ráfeküdni, hanem augusztusban. Jelenleg mindenki, aki csak az év végi nyereményre hajt, most próbál feljebb kúszni. Nyilván egész évben nem nagyon tudott felmenni, de most azért próbálkoznak, hátha alapon.
Te is bele estél ugyan ebbe a körbe.
Amivel jól lehet hozni a játékot: profi jungle, top lane. Mid so-so, inkább nem, mint igen, adc-t meg kikapják és kifilézik 2 pillanat alatt.
Alapszabály: az egyéni játékos SOHA nem hibás. Mindig a hülye csapat többi tagja miatt veszítetek. Csak hát a másik játékos szemében te vagy a hülye, aki miatt veszítetek.
Ha pedig felidegesít egy játék, ha csak azért játszol, hogy magasabb rangod legyen, és nem a játék öröméért, hagyd inkább abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!