Humblebundle.com-on meglehet valahol tudni, hogy mik lesznek az adott bundle-hez hozzáadott plusz játékok?
Figyelt kérdés
A Humble Capcom Bundle-t vettem meg, a 2. lépcsőfokig (azaz megvan a Devil May Cry, stb)
Jövőhét kedden lesznek hozzáadva új játékok. Az a kérdésem, hogy van e oldal, ahol meglehet tudni, hogy mik lesznek ezek? Vagy abszolút csend van ekörül?
köszi :)
2015. okt. 16. 22:01
1/4 anonim válasza:
Nem, az teljesen meglepetés. Ugyanúgy, ahogy az új Monthly bundle is, asszem 1-et garantáltan megkapsz, onnantól pedig talán hetente kapsz meglepetés játékokat (amikről annyit lehet tudni, hogy nincs benne más bundleben).
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, magam sem találtam információt a dologról. :)
Nagyon remélem hogy Resident Evil 4 HD és Devil May Cry 3 lesz a meglepi, de van egy olyan érzésem hogy a Bionic Commando is benne lesz (ami már megvan).
Köszöntem, adtam egy zöld mancsot!
2015. okt. 17. 09:55
3/4 anonim válasza:
Hát figyelj, tudom ajánlani G2A.com-ot, (majdnem) minden játék jelentősen olcsóbb, mint Steamen, pláne ha éppen Humble sale vagy hasonló van, akkor oda felpakolnak mindenfélét olcsón (úgy tudom, hogy a HB linkeket már betiltották G2A-n mondjuk, de még mindig látom a bundleök darabjait az oldalon jóval ár alatt), ez akkor jó, ha pl. csak 1 vagy 2 játék érdekel a teljes bundleből, itt lehet, hogy olcsóbban hozzájutsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Ismerem az oldalt, pár dolgot megvásároltam már.
A Bundle-t már megvettem, ezért örülnék ha lenne hozzá olyan plusz, ami érdekel. Több pénzt játékra majd jövő hónapban. :D
2015. okt. 17. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!