Assassin's Creed magyar nyelv!?
Figyelt kérdés
Letötöttem néhány Assassin's Creed játékot! De angol!
De az egyik haveromnak,meg van eredetiben!
Megblehet-e csinálni, hogy az eredetiből átmásolok fájlokat, ami a magyar nyelüre csinálja?
A Választ Eőre Köszönöm‼‼‼
2015. okt. 16. 11:59
1/5 anonim válasza:
Nem tudom miért akarsz magyarul játszani vele, amikor szemmel láthatóan jelentős problémáid vannak a magyar nyelvvel. Egyébként pedig meg kell venni eredetiben, és akkor magyar lesz.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Ezeket már mind megtalátam! (Ismerem az oldalt!!)
De nem mindhez van!
2015. okt. 16. 18:37
4/5 anonim válasza:
A 3-ban meg a 4-ben bent van alapból magyar nyelv csak át kell állítani. Az Unity-hez meg a rouge-hoz még nem készült el a myagyarosítás.
5/5 anonim válasza:
A Unity - Rogue-hez elvileg készül a magyarítás, az első AC-hez pedig nem létezik (mert a játékban nem volt felirat. Csak szövegkönyv van)
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!