Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi az a WOW? Milyen játék?

Mi az a WOW? Milyen játék?

Figyelt kérdés
azt tudom, hogy egy internetes játék, de milyen?
2010. márc. 16. 14:33
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
mármint hogy mi a lényege, meg ilyenek...
2010. márc. 16. 14:34
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
2010. márc. 16. 15:53
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Végül is csak 310 millió találatot dob ki rá a Google...
2010. márc. 16. 18:11
 4/15 A kérdező kommentje:

Na ja, csakhogy a kérdés nem ez volt kedves második válaszoló!!! ennyi erővel minek van ez az oldal? Mindenki utána tud nézni bárminek, akár a barátait is kérdezheti, vagy myvipen vagy akárhol valakit!!! nem is értem, hogy lehet ennyi a százalékod!!! (vagy csak most vagy ilyen)...

első válaszoló: Kössz, bár ennyit én is megtudtam volna nézni!!! ráadásul én a ti véleményetekre voltam kíváncsi, nem a wikipédiára!!! ennyi!

2010. márc. 16. 18:49
 5/15 anonim válasza:
100%

World Of War.Lényege hogy vagy egy lényyel(ork,elf,nightelf,stb...)

szinteket,erőt,ügyességet kell növelni hogy erősebb gyorsabb ügyesebb legyél.

egy izgalmas játék mely a feszültséget is segít levezetni :D

2010. márc. 16. 19:16
 6/15 anonim ***** válasza:
Második vagyok: az ilyen kérdéseknek nincs is sok értelme, már ne is haragudj. Ugyanúgy ahogy az ilyen hol lehet letölteni xy cuccot kérdéseknek sincs. A WoW a világ egyik legismertebb, legfelkapottabb és legnépszerűbb játéka és mint ilyen tonnányi honlap van, amelyeken komplett lexikonokra elegendő infó van véleményektől a karaktergenerálási tippekig. Nagyjából egy perc guglizésbe kerül fellelni ezeket. Szóval értelmetlen a kérdés. És mint a szólás is tartja: hülye kérdésre hülye válasz.
2010. márc. 16. 19:32
 7/15 A kérdező kommentje:

a 3. válaszolónak : nagyon köszönöm!

a 2. válaszolónak : pff.... oks jah és nem haragszom :D

2010. márc. 16. 20:37
 8/15 anonim ***** válasza:
world of warcraft te tyúkeszű sügér.
2010. márc. 19. 16:54
 9/15 A kérdező kommentje:
nekem szólt?
2010. márc. 20. 09:12
 10/15 anonim ***** válasza:
bár nem kedvelem de valami MMORGP : karaktereket kell fejleszteni (semmi értelme ha maxxn vagy mit érsz el vele ?? jujj megcsináltam(közben elvett az életemből nem kis időt) )
2010. ápr. 6. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!