Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A g2a.com-on vásárolható...

A g2a.com-on vásárolható Assassin's creed Black Fag xbox One kód jó a sima xbox 360-ra is?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Nem is az a kérdés hogy a kód jó-e, hanem hogy a játék kompatibilis az xbox360-al is? Mert Xbox One-van a rendszerkövetelményihez írva g2a-n, de szerintem mennie kellene xbox360-on is nem?

Köszi !

2015. okt. 14. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Black Fag? Ezt amerikában a gettóban kimondod 45 golyó repül a fejed felő az első másfél másodpercben.
2015. okt. 14. 13:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Ne bassz, neked ez a válaszod?

Flag.

2015. okt. 14. 13:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy nem ide kellene kérdést felraknom, de adtam még egy esélyt az oldalnak, de megint leszerepelt, jól lejáratjátok!

F.sza hozzáértő kis enmerkék vannak itt. Mi ez játszótér, te meg talán zsidó vagy hogy a kérdésre kérdéssel válaszolsz?

2015. okt. 14. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Aki nem bírja a trollkodást, az ne GYIK-ezzen. Sőt, ne menjen fel oldalra ahol emberek vannak.

Amúgy nem jó Xbox360-hoz, az One-hoz van!

2015. okt. 14. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!