PlayIT-re megéri elmenni Erdélyből?
Figyelt kérdés
Gondoltam hogy egyik haverommal elmennénk Erdélyből a Budapesti PlayIT-re. Szerintetek megéri 500 km-t utazni csak egy ilyen rendezvény miatt? Mi a véleményetek róla?2015. okt. 11. 19:59
1/5 anonim válasza:
Figyelj, ha még nem voltál ilyen rendezvényen egyszer nagy buli, de ha már olyan messziről mész akkor érdemes ott aludni és mind a két napra bemenni. Elég sok érdekesség van, ha megengedheted magadnak, egyszer jó buli, de mondjuk minden évben meglátogatni azért kicsit uncsi.
Sok jó arccal lehet találkozni, érdekesek a programok, szóval ha tényleg van annyi pénzed (mert nem a szomszédból ugrasz fel) egyszer megéri, persze ezt neked kell eldöntened.
2/5 anonim válasza:
Elég jó tényleg, lehet virtuális Sackelni a Bencsicst! :D
3/5 anonim válasza:
Ha úgy döntesz, hogy elmész, akkor mint veterán azt tanácsolom, hogy campelj be egy színpadra, ha már megnéztél mindent. Ha jelentkezés alapján kapsz lootot, akkor ne reménykedj, hogy újra felszólít ugyan az a műsorvezető. Ha akarsz posztert hazavinni, akkor hozzál gumit. Ha nem tudsz másfél órával a nyitás előtt kimenni, akkor menj órákkal a nyitás után. A saját kaja/pia bevitelét meg senki se nézi, ha nem az orruk előtt tolod.
4/5 anonim válasza:
amikor én voltam 4 órás sorban állás, persze az összes játék elfogyott amit akartam, és kerülgettem a 10 éves surmókat. pénzkidobás volt az egész, de persze ez csak egy vélemény. az egyetlen pozitívum a lengén öltözött cosplayes csajok voltak
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! Még nem voltam kint soha, ezért is érdekelne. Szerintem elmegyek, még a haverommal megbeszélem.
2015. okt. 12. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!