Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Half Life new game nem indul...

Gergő19990712 kérdése:

Half Life new game nem indul és nem tudom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A HL 2 nagyon jo volt épp ezért gondoltam a HL 1 et is kipróbálom,de mikor rámegyek hogy New Game kiválasztom a nehézségi szintet vissza a fömenübe és semmitse csinál.

Amit tudni kell:A játék tartalmazza az Esf Burst Limit nevü játékot Ecx big pack 1.2 vel és csak kikell csomagolni a mappát.Magyarul a HL menübe van egy olyan ,hogy játék választása és ott van hogy Esf:Ecx 1.2,de a HL nem jo.Valaki valami ötlet?

2015. okt. 10. 22:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Vagy vedd meg, vagy szedj le valami normális verziót.
2015. okt. 11. 01:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy sérült modolt játékot szedtél le. Ne várj sokat.

(Amúgy az 1 zseniális ha az akkori grafikát le tudod számítani. Bár a hangzásával együtt mindenestől nagyon retro. Talán 96-ban adták ki és 2008-ban bele tudtam szeretni. :3)

2015. okt. 11. 15:17
 3/7 A kérdező kommentje:

2.Válaszoló.

Nálam nem a grafika a lényeg,mint ahogy azt már másik kérdésemnél említettem.Sok "gamer" 300.000ft-os Pc-én inkább nem is játszik olyan játékkal ami nem bír GTA 5 grafikával.

Én egy kicsit megpróbálok más felé menni a játékok terén.Az elveszetteb játékokat is kipróbálni.Youtube-on csak azt látni,hogy Cs:Go,Gta 5,Lol,Wot meg még sorolhatnám.Hát hol marad a többi.Nemrég játszottam a Lost:Via domus nevü játékkal és jobb élmény volt mint egy Cs:Go 1000x-er.Ja mondjuk én vagyok a hülye.Ahhoz megkell tanulni angolul.Végülis.Cs:Go ban csak menni kell mint a hülyék oszt ölni azt aki csak szembe jön veled.Egyébként a HL 2 és a HL 1 nagyszerü játékok.És még csomó játék van a Gta-n kivül.:-)

2015. okt. 11. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti lolozni szoktam, Cs:go-znék is ha lenne hozzá kártyám amivel megvehetem. A régi játékok szeretete és ez nem feltétlen zárja ki egymást. A gamer az gamer. :D
2015. okt. 12. 11:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Cs:Go amd radeon x1300/x1550 videókártyán má oké.
2015. okt. 12. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, bankkártya. :D
2015. okt. 12. 18:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Jaaaa az úgy más :-) Attól még indul :-)
2015. okt. 14. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!