Half Life new game nem indul és nem tudom, mit tegyek?
A HL 2 nagyon jo volt épp ezért gondoltam a HL 1 et is kipróbálom,de mikor rámegyek hogy New Game kiválasztom a nehézségi szintet vissza a fömenübe és semmitse csinál.
Amit tudni kell:A játék tartalmazza az Esf Burst Limit nevü játékot Ecx big pack 1.2 vel és csak kikell csomagolni a mappát.Magyarul a HL menübe van egy olyan ,hogy játék választása és ott van hogy Esf:Ecx 1.2,de a HL nem jo.Valaki valami ötlet?
Egy sérült modolt játékot szedtél le. Ne várj sokat.
(Amúgy az 1 zseniális ha az akkori grafikát le tudod számítani. Bár a hangzásával együtt mindenestől nagyon retro. Talán 96-ban adták ki és 2008-ban bele tudtam szeretni. :3)
2.Válaszoló.
Nálam nem a grafika a lényeg,mint ahogy azt már másik kérdésemnél említettem.Sok "gamer" 300.000ft-os Pc-én inkább nem is játszik olyan játékkal ami nem bír GTA 5 grafikával.
Én egy kicsit megpróbálok más felé menni a játékok terén.Az elveszetteb játékokat is kipróbálni.Youtube-on csak azt látni,hogy Cs:Go,Gta 5,Lol,Wot meg még sorolhatnám.Hát hol marad a többi.Nemrég játszottam a Lost:Via domus nevü játékkal és jobb élmény volt mint egy Cs:Go 1000x-er.Ja mondjuk én vagyok a hülye.Ahhoz megkell tanulni angolul.Végülis.Cs:Go ban csak menni kell mint a hülyék oszt ölni azt aki csak szembe jön veled.Egyébként a HL 2 és a HL 1 nagyszerü játékok.És még csomó játék van a Gta-n kivül.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!