Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lelassított mobilnettel...

Lelassított mobilnettel hogyan tudok CS:GO-val játszani?

Figyelt kérdés

Olvastam neten ilyne beállításokat hogy írjam be a maximális rate-t, meg interpolart, stb...

De mindenki csak "jó netre" írja le a változókat.

Igazából a játék megy, látom mozogni a többieket, stb...

Tehát ha belépek egy játékba, tökéletes, egészen addig, amíg valaki megnem hal. Igen.

Mert amikor kiírja a jobb felső sarokban hogy ki ölt meg kit, akkor egyszerűen epi lag.

Mindig csak akkor laggol, ha valaki meghal.

Esetleg nincs valami ötletetek?

(biztos a netem lassú, mert most járt le az X adatmennyiségem, eddig pedig tökéletesen tudtam vele játszani)

Köszönöm a válaszokat előre is!

2015. okt. 10. 10:40
 1/3 A kérdező kommentje:

És a pingem is 70 körül mozog, tehát tűrhető.

Tényleg csak akkor van baj, ha valaki meghal...

Olyankor pár másodpercig epi lag, gondolom addíg amíg benem tölti hogy ki is ölt meg kit, és miért :D

Egyébként tegnap egésznap forumokat olvastam, az epic angoltudásommal nagy élmény volt, de egyszerűen semmi.

Próbálgattam is már egy csomó mindent. Tényleg tanácstalan vagyok.

2015. okt. 10. 10:43
 2/3 anonim válasza:
nem tudsz vele mit csinálni. Az ilyen mobilnetek közül az összes egy kalap sz@r
2015. okt. 10. 20:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, viszont sajnos csak ezt tudom használni.

És kb. 2 hétig volt elég az adatforgalmam, 4-8 órás játék mellett (havonta számláznak)...

2015. okt. 10. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!