Mi lett a League of Legendsből az SKT Fakerrel?
Figyelt kérdés
most szerintem totál hülyének néztek de én nem követem ezeket és most feltűnt,hogy már rég nem hallottam és nem láttam faker-t.ott hagyta a csapatot? vagy mi történt?2015. okt. 9. 18:36
1/7 anonim válasza:
Nem hallottad? Autóbalesetben elhunyt, beleszálltak vagy 200-zal oldalról. Csúnya halál.
2/7 A kérdező kommentje:
NEEEEEEE!!!!! :'( pedig annyira szerettem.ő volt a kedvencem :( mikor halt meg? pontos dátumot ha tudtok pls
2015. okt. 9. 18:43
3/7 anonim válasza:
Hogy te mindent elhiszel, amit írnak, nem semmi XD
4/7 anonim válasza:
...Dehogy hagyta ott, az első meg hülyeség. SKT kinn van most a Worldsön is.
5/7 anonim válasza:
Kiment a döntőre, de Faker nem játszik, mert ha játszana akkor 1v5be bedarálná a többi csapatot, Faker túl OP.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azoknak akik normális választ adtak :)
2015. okt. 9. 19:32
7/7 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írta, annyi kiegészítéssel hogy dehogynem játszik! Pont ma volt asszem 3 meccsük, ebből az elsőben Faker ment, a másik kettőben meg Easyhoon. Szóval kint vannak és játszanak, ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!