Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » SAMP szerver készítéséhez...

SAMP szerver készítéséhez milyen tudás szükséges?

Figyelt kérdés
Milyen?Tehát miket kell tudni?

2015. okt. 9. 17:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy készíts egy szervert semmilyen. Ahhoz hogy tudj scripteket írni, és értsd is amit csinálsz ahhoz C programnyelvek ismerete.
2015. okt. 9. 17:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Aha és ezeket nehéz úgymond elsajátítani?Tehát egy normális szerver scripteléséhez(mapolásához)mennyi tudás kell?Linkeket küldenél ahol ezeket megtanulom?
2015. okt. 9. 19:24
 3/10 Ternó ***** válasza:

Pontosabban a pawn nyelvet használja....

Linket?! Szerinted mire való a Google?! Ha azt nem tudod használni, nem tudod megkeresni amire szükséged van, ANGOLUL akkor neki se állj....

2015. okt. 10. 04:51
 4/10 A kérdező kommentje:
A szervert csak aszisztálom úgymond nem én készítem.
2015. okt. 10. 07:20
 5/10 A kérdező kommentje:

Alapfokon beszélek angolt gondolom az elég.A szerverem maga kész van + most már egy ismerősöm segítségével a mapolást és egyebeket is megcsináljuk.Esetleg egy mapolóprogram az ami még kellene azt mondták ezek közül válasszak ezek jók?

SAMP editor,SAMP mta scripter

2015. okt. 11. 07:32
 6/10 Ternó ***** válasza:
Samp editor-t használd szerintem.
2015. okt. 11. 07:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Oks köszi mindent:)
2015. okt. 11. 08:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Csináltam egy pár dolgot de hogyan lehet elmenteni?samp editorban?
2015. okt. 11. 10:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez most olyan, mintha megkérdeznéd, hogyan kell 3D modellezni Mayában vagy Studio Maxban. Hetek, hónapok autodidakta tanulása, mire képen leszel, hogy mi micsoda, stb.

Vannak könnyen moddolható játékok, és vannak nehezebben. A GTA a közepes és a nehéz között van, legalábbis ha sosem csináltad. Hisztis játék, ha valamit nagyon rosszul csináltál, azonnal lefagy, majd kidob az asztalra. És utána rághatod a füled, mire önállóan rájössz a hibára és a megoldásra. Viszont ha kitanulod az ipart, akkor nagyon szép modokat lehet készíteni.

És igen, google, youtube a barátod. Itt senkinek nem lesz ideje és türelme téged tanítványként felfogadni. Vannak fórumok, gtaforums.com például, vagy gtainside.com, nézz szét.

2015. dec. 13. 01:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Tudom már kezdek képben lenni a dolgokkal köszi!:)
2015. dec. 13. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!