Originen születési dátum cserélése lehetséges?
Figyelt kérdés
Ma megvettem a battlefied 4-et de sajnos rossz életkort adtam meg,igy tehát nem tudok játszani... ezt irja : WE'RE SORRY, YOU CANNOT ACCESS THIS FEATURE BECAUSE YOU DO NOT MEET THE AGE REQUIREMENT.(tudom hogy ez azt jelenti hogy nem vagyok 18+) hogyan tudom megváltoztatni, mert az EA games-be se tudok belépni.Mi teendő legyek.
(hozz rakom hogy 15 éves vagyok)
2015. okt. 7. 23:26
1/8 anonim válasza:
Írsz a supportnak, de ne lepődj meg, ha igazolványt kérnek.
2/8 anonim válasza:
Még várj 3 évet és akkor játszhatsz vele.
3/8 A kérdező kommentje:
és hol tudok írni ? supportnak
2015. okt. 8. 07:29
4/8 A kérdező kommentje:
Na megtudtam hogy hol van , valaki tudna sekiteni hogy mit irja 1 mondatal hogy fiokomnakj az életkorát megváltoztatsák .
2015. okt. 8. 07:45
5/8 anonim válasza:
Már nem azért, de meglehet változtatni a születési dátumot. Belelépsz a programba majd bal fent Origin - Fiók és biztonság. "Alapadatok" szöveg mellett a szerkesztés, kapsz egy biztonsági kódot email-be, legalábbis én kaptam. Azt beírod oda ahova kéri és már át is írhatod a dátumot.
6/8 A kérdező kommentje:
de nem tudok belépni az originbe se se a batterlog-ba
pedig minden adatott jól irtam be, és a letöltött orignbe oda be tudok lépni és ott a bf4 is.
2015. okt. 8. 08:18
7/8 anonim válasza:
A "letöltött Origin" alatt magára a programra gondolsz ahonnan indíthatod a játékokat? Mert ott tudod átírni az életkorod, nem kell hozzá semmi más csak a program és az email-od amire kapod a kódot.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mmindekinek a válaszokat , de meg oldodott a problémám
2015. okt. 9. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!