Michael122 kérdése:
Melyik laptopon futna el jobban a GTA IV?
2015. okt. 7. 18:45
1/9 anonim válasza:
Nekem hasonló Lenovo-m van és az tökéletes választás, még a GTA V multiban is tökéletes maximális grafikán!
2/9 A kérdező kommentje:
Van esetleg esélyem rá azzal a laptoppal,hogy max grafikán elfusson a GTA IV?
2015. okt. 7. 19:24
3/9 anonim válasza:
Valoszinuleg ha a Gta 4 elfut akkor az 5 is fog :D
4/9 anonim válasza:
Vagyis na kiegetsz ember forditva :DD
5/9 A kérdező kommentje:
de azt mondják,hogy a gta4 sza*ul van optimalizálva :/
2015. okt. 7. 19:32
6/9 anonim válasza:
Szarul,de nem úgy kell érteni,hogy többet kér,hanem ,hogy instabilabb hasonló szintű igényekkel.
Többet kér "picivel" a gta v ,de borzasztó stabil,optimalizált és ahhoz képest,hogy mekkora hatalmas a különbség hangyahajnyi a plusz amit az 5 kér.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor talán megveszem a lenovo-t.Köszönöm a válaszokat :)
2015. okt. 7. 20:08
8/9 anonim válasza:
Ebből a pénzből egy erősebb gépet is össze tudsz rakni...
9/9 A kérdező kommentje:
Tényleg?
Ha nem zavar én laptopokat linkeltem.
Azért laptop,mert sulira kellesz majd,szóval,hogy tudjam hordozni.És azért ilyen laptopok,mert,hogy legyen már rajta valami szórakoztató,amivel elütöm az időt.
2015. okt. 9. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!