Érdemes valamelyik játékot megvenni?
A Portal nem "2 playeres", csak a folytatásában a Portal 2-ben van co-op. A másik meg az, hogy nem gagyi egyik sem, sőt mindkettő zseniális. Mondjuk gondolom amibe használni kell az eszed és nem csak ész nélkül lőni mindenre az már is "gagyi".
Amúgy meg ha szimplán nem tetszik akkor is le lehet normálisan írni. A kérdésnek így kéne kinéznie:
Mondanátok olyan co-op játékokat, amiket érdemes megvenni?
Olyat írjatok ami két főre lett kitalálva vagy ketten is élvezetes. A Portal 2-t próbáltam vagy próbáltuk, de nem tetszett.
Így már is jobb lenne és segítenék, így viszont nem..
De milyet akartok, 1 gépről ketten (azaz local co-op), vagy 2 gépről, pl. Steamen?
Steamen, 2 gépről, van egy pár jó játék (bár nem tudom, hogyha a Portal nem tetszett, akkor neked vajon mi a színvonal...): Sanctum 2, Orcs must die! 2, Awesomenauts, az összes MOBA kb (ezekkel játszottam, ami most jön, azokat már nem ismerem!), Warframe ahogy említették, Warface, CS, Rift, Unturned.
1 gépre pedig kevesebbet tudok... Trine, esetleg Lego Racers ha van controllered, Borderlands 2-t asszem szintén lehet controllerrel local co-opban, Risk of Rain (ez nem biztos, rég játszottam vele akkor is network co-opot).
Úgy kell a kérdésnek kinéznije, ahogy én akarom!-.-
Ha én azt írom bele hogy "gumimaci?" akkor arra se kell pofázni! Le nem szarom. Nekem több eszem van mint "egyeseknek".. Aki meg pl. Nem tudja (én tudom) hogy mi az a co-op az meg ezért is dumálni fog! -.-
Az -.- ket azért írom mert felb*sztál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!