ETS 2 Multinál üres fuvarlista. Mi lehet a gond?
Szia, nálam is ez volt a gond. Utána néztem, a
Dokumentumok -> Euro Truck Simulator 2 -> profiles -> <profil mappád>-on belül a "config.cfg" jájlt kell szerkeszteni.
1. Megnyitod pl. jegyzettömbbel, és megkeresed ezt a sort:
uset g_force_economy_reset "0"
ha megvan a "0"-t átírod "1"-re, tehát:
uset g_force_economy_reset "1"
2. Elindítod a játékot belépsz a profilodba (ekkor generál fuvarokat), majd kilépsz.
Ha így játszol, hogy 1-esen hagyod, mindog vissza fog dobálni, (ahányszor ki, majd belépsz a profilba) a céged székhelyére.
3. A fent leírtak szerint megnyitod a "config.cfg"-t, kikeresed:
uset g_force_economy_reset "1"
ha megvan átírod vissza 0-ra:
uset g_force_economy_reset "0"
4. Elindítod a játékot, belépsz a profilodba. Innentől fogva már NEM generál automatikusan fuvarokat, de még lesz annyi (remélhetőleg), hogy elvállalhass párat egymás után. Ha megint elfogynak a munkák, megint meg kell csinálni előlről az egészet..
Ha a 3. pontot megcsinálod, és visszadob a székhelyre, egyszerűen állítsd vissza magadat a felülről 2.(!) helyre.
Mielőtt kilépsz mentsd le 2×(!) a játékállást, mivel a betöltési listán az 1. visszadob a bug miatt a székhelyre, de a 2. oda rak le, ahol mentettél. (Ha pl. 2mp-en belül mented le 2× kilépés előtt, ugyanúgy fog működni, mintha 5p lenne a 2 mentés között eltellett idő.)
ui.: Csak egy tanács: fuvar közben NE lépj ki, mert ugyebár a multiban folyamatosan telik az idő, azaz 100%, hogy késéssel érsz be!
Remélem néhányotoknak tudtam segíteni, kellemes időtöltést kívánok a szervereken! :)
Megvan a végleges megoldás!
Dokumentumok -> Euro Truck Simulator 2 -> profiles -> <profil mappád>-on belül a "config.cfg"
Kikeresed: uset g_force_economy_reset "0"
Átírod: uset g_force_economy_reset ""
Nem is dob vissza a székhelyedre, és munkát is ad. :)
Szerintem biztonságosabb ha singleplayerbe oldod meg, hogy legyen saját kamionod, mivel vannak sok barom aki direkt nekedmegy, felborít így elég nehézkes annyi pénzt összeszedni, hogy vehess magadnak kamiont. :)
Még tavaly júniusba, mikor kezdtem a multit, nem volt ilyen bug, 1. fuvart le is vittem biztonságosan, 2-3.-nál már pár majom összetört, és is singleplayerpe oldottam meg a dolgot, szerintem így biztonságosabb! :)
Kimész singleplayer-be alszol egyet és jó lesz.:)
Vagyis nálam ez megoldotta eddig a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!