Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » ETS 2 Multinál üres fuvarlista...

ETS 2 Multinál üres fuvarlista. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Megvettem ETS 2-t, steamen aktiváltam, és úgy döntöttem, multizni szeretnék. Regiztráltam a World of Tanks oldalán és itt: [link] . Megerősíttettem e-mailről mindent. Letöltöttem az ets2mp.com-ról a 0.2.0.2.2-es verziójú (latest) modot(?). Telepítéskor mindkét helyet a "Steam\Common\Euro Truck Simulator 2" mappájába tallóztam, mikor ezzel kész voltam, az asztalon elindítottam a "Play ETS 2 Multiplayer"-t. Az ets2mp.com beléptetőjében beléptem. (Itt már próbáltam a Europe #1 a és Europe #2-es szervert is.) Ezután készítettem egy profilt, az első fuvar után (, ami 1-2 km), visszaléptem a profilokhoz, csatlakoztattam a World of Tanks-hez a profilt, és elkezdtem játszani. Az akkor következő fuvart levittem, és mikor a következő gyors fuvart akartam indítani, a fuvarok listája üres volt! A játék verziója: 1.21.1s

2015. okt. 6. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez egyfajta bug a multiban, sok helyen le van írva, hogy csak olyan profillal szabad elkezdeni a multit, amiben már van saját kamionod..
2015. okt. 8. 17:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2015. okt. 13. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia, nálam is ez volt a gond. Utána néztem, a

Dokumentumok -> Euro Truck Simulator 2 -> profiles -> <profil mappád>-on belül a "config.cfg" jájlt kell szerkeszteni.

1. Megnyitod pl. jegyzettömbbel, és megkeresed ezt a sort:

uset g_force_economy_reset "0"

ha megvan a "0"-t átírod "1"-re, tehát:

uset g_force_economy_reset "1"

2. Elindítod a játékot belépsz a profilodba (ekkor generál fuvarokat), majd kilépsz.

Ha így játszol, hogy 1-esen hagyod, mindog vissza fog dobálni, (ahányszor ki, majd belépsz a profilba) a céged székhelyére.

3. A fent leírtak szerint megnyitod a "config.cfg"-t, kikeresed:

uset g_force_economy_reset "1"

ha megvan átírod vissza 0-ra:

uset g_force_economy_reset "0"

4. Elindítod a játékot, belépsz a profilodba. Innentől fogva már NEM generál automatikusan fuvarokat, de még lesz annyi (remélhetőleg), hogy elvállalhass párat egymás után. Ha megint elfogynak a munkák, megint meg kell csinálni előlről az egészet..

Ha a 3. pontot megcsinálod, és visszadob a székhelyre, egyszerűen állítsd vissza magadat a felülről 2.(!) helyre.

Mielőtt kilépsz mentsd le 2×(!) a játékállást, mivel a betöltési listán az 1. visszadob a bug miatt a székhelyre, de a 2. oda rak le, ahol mentettél. (Ha pl. 2mp-en belül mented le 2× kilépés előtt, ugyanúgy fog működni, mintha 5p lenne a 2 mentés között eltellett idő.)

ui.: Csak egy tanács: fuvar közben NE lépj ki, mert ugyebár a multiban folyamatosan telik az idő, azaz 100%, hogy késéssel érsz be!

Remélem néhányotoknak tudtam segíteni, kellemes időtöltést kívánok a szervereken! :)

2015. okt. 13. 13:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbáltam, (igaz, hogy kicsit macerás,) de akik hasonlóan kezdték a multit, mint én, (saját kamion nélkül,) azoknak működni fog. :)
2015. okt. 13. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Megvan a végleges megoldás!

Dokumentumok -> Euro Truck Simulator 2 -> profiles -> <profil mappád>-on belül a "config.cfg"

Kikeresed: uset g_force_economy_reset "0"

Átírod: uset g_force_economy_reset ""

Nem is dob vissza a székhelyedre, és munkát is ad. :)

2015. okt. 15. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem biztonságosabb ha singleplayerbe oldod meg, hogy legyen saját kamionod, mivel vannak sok barom aki direkt nekedmegy, felborít így elég nehézkes annyi pénzt összeszedni, hogy vehess magadnak kamiont. :)

Még tavaly júniusba, mikor kezdtem a multit, nem volt ilyen bug, 1. fuvart le is vittem biztonságosan, 2-3.-nál már pár majom összetört, és is singleplayerpe oldottam meg a dolgot, szerintem így biztonságosabb! :)

2015. okt. 25. 13:45
 7/7 anonim válasza:

Kimész singleplayer-be alszol egyet és jó lesz.:)

Vagyis nálam ez megoldotta eddig a hibát.

2018. okt. 28. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!