Miért kezd el szaggatni NÉHA Fraps használatakor? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Néha mikor veszem felfele a videót, akkor körülbelül 5-10 perc múlva elkezd akadni/szaggatni a játék. Hiába veszem akár max grafikán a játékot, levehetem én minimumra is, akkor is laggol. Nem mindig van ez, de elég gyakran, nagyon idegesítő már, de nem tudok rájönni, hogy miért. A gépem az biztosan jó hozzá, pláne hogy néha kis gépigényű játékot veszek fel. Bármi tipp, ötlet vagy valami, hogy mi lehet a gond?2015. okt. 6. 01:04
1/5 anonim válasza:
Lehet keves a hely a merevlemzeden ha nem akkor a fraps en belul allitsd at az fps reszt manualisan mas ertekre.
2/5 A kérdező kommentje:
80 GB-m volt, de ez biztos elég, mert az első videó felvételekor is ennyi volt, akkor lett 60, akkor elkezdett szaggatni, csináltam 90-et, és akkor is szaggatott.
Köszönöm a tippet, ki fogom próbálni, de szerintem nem lesz jó, mert 60 FPSről szokott visszaesni, de azért megpróbálom.
2015. okt. 6. 08:51
3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy hogy a jobb? Ha Frapsben kevesebbre vagy nagyobbra állítsam az FPSt?
2015. okt. 6. 13:58
5/5 A kérdező kommentje:
Nem igazán oldta meg a problémát, bár TALÁN jobb mint volt, mert egy 12 perces videó felvételét csak 3 percenként kellett újraindítsak mert 3 percenként leállt szaggatni :D Egyéb ötlet, hogy mi lehet a gond?
2015. okt. 7. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!