Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki milyen befejezést szeretett...

Ki milyen befejezést szeretett/gondolt volna a Mass Effect 3-hoz? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nekem nincs semmi bajom a befejezéssel annyira. De azért én egy más fajtát szerettem volna látni. Számomra ez lett volna az a befejezés ami után nyugodtan ülhettem volna a székembe ,hogy igen vége van de legalább minden jó ha a vége jó: Shepard feljutott volna a Citadel-re a fénysugáron keresztül a csapatával együtt. Eljutottak volna a vezérlőterembe ahol aktiválták volna a Crucible-t ami elpusztította volna a Reapereket. Utána pedig még Shepard mondott volna egy kiváló monológot ami közbe átlépett volna a kép a Rannochra ahol Shepard az eget bámulja és utána a háta mögött látnánk ,hogy a gyereke futna felé akit Shepard felemel és a karjába vesz . Utána pedig megjelent volna Tali is akit Shepard a másik kezével átölelt volna a derekánál és Tali Shepard vállára tette volna a fejét. És utána mind az eget bámulták volna. A kamera pedig a csillagok felé csúszott volna fel és vége.

2015. okt. 4. 18:18
 1/9 A kérdező kommentje:
Igazából örültem volna ha a DLC-be inkább ilyen plusz befejezéseket raktak volna bele. Amiket úgy lehetett volna elérni ,hogy közbe a többi alap befejezést is eltudd érni. Így lett volna értelme mondjuk a war assets-nek (hadiállomány) Mondjuk ,hogy ha egy bizonyos mennyiségűt sikerült volna összeszedned akkor még a sugár előtt mikor még a csapatszállítóba vagy ami visz a sugárhoz még jött volna mondjuk egy rádióadás Hackett-től ,hogy a sugár előtt van egy Reaper és van elég hajójuk ahhoz ,hogy 9-10 vadászgépet odaküldjenek elterelésnek. És ekkor jönne a párbeszédpanel ,hogy küldjön vadászgépeket vagy inkább ne mert minden utánpótlásra szükségük lehet a flottának. És így akkor ha azt választod ahol Shepard meg a csapattagok túlélik akkor aszerint változott volna a legvége ,hogy ki volt a románcod vagy egyedülálló voltál. És ekkor jött volna mondjuk a Tali-s nekem mert nekem ő volt a románcom.
2015. okt. 4. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem az lett volna a legjobb befejezés, ha az Illusive Mant végül meg lehetett volna győzni az együttműködésre, és a Cerberussal karöltve végül szó szerint az egész galaxis együttesen összerakta volna a Cruciblet, és kiírtották volna a Reapereket. A végén pedig Shepard, Anderson és az Illusive Man meghalt volna a Crucibleben, miután felrobbant a sugár kilövése után. A galaxis fajai felfigyeltek volna arra, hogy az emberek végül félre tudták rakni az ellentéteiket, és együttes erővel harcoltak a galaxis érdekéért, ezért ők is megpróbálnák ezt, például a Quarianok és a Geth-ek kibékülnének, és hasonlók. Shepard és az Illusive man pedig kapna 1-1 szobrot a Citadelen, hogy mindenki emlékezzen arra, hogy mennyire fontos az összetartás, és hogy mindig a galaxis érdekeit kell nézni, nem pedig az egyéni érdekeket.
2015. okt. 4. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nem lett volna egy happy enddel, de még egy hősi halálban is kiegyeztem volna. Bármit, csak ne ezt a zagyva ökörséget.
2015. okt. 4. 21:06
 4/9 anonim ***** válasza:
hát én szerettem volna ha shepard és kaidan összeházasodnak és csodaszép gyerekeik lesznek... álomálom
2015. okt. 15. 05:31
 5/9 Unari ***** válasza:
Aki zagyva ökörségnek nevezi a befejezést az nem játszotta végig a játékot nyitott szemmel, füllel, és szívvel. Nem figyelt a sztorira, a háttér infókra, a mondanivalóra. A legrosszabb ha az ilyen játékokat csak toljuk, és nem szánunk rá időt. A befejezés nagyon is zseniális, az hogy valaki nem tudja felfogni az nem az író hibája, inkább az hogy nem elég érett ilyen dolgok megértésére. Aki pedig a sulykolás elmélettel jön az lőtt a leginkább mellé. Eleve vérlázító számomra az hogy a tömegek nyomására a kiadó így is belenyúlt a végébe, mert a sok akcióhuszár képtelen volt felfogni a történetet. (és itt szándékosan nem azt mondom hogy a végét, mert mint szemellenző mindenki csak addig jut). Messzemenőleg a leg- "lélegzőbb" játék a világon. Végre nem valami 10 perces üres, agyatlan quake, COD, Battlefield, hanem igazi sci-fi. (Asimov féle, nem Insurgent)
2015. dec. 4. 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, a ME arról szólt, hogy te alakítod a dolgokat, és beleszólásod van a sztori menetére. Ellenben a 3 befejezése magasról leszarta az EGÉSZ döntésrendszert, tök mindegy mit csináltál 3 részen keresztül, kapsz kék piros zöld befejezést, menj bele abba a sugárba amelyik tetszik. Minden eddigi fostos döntés csak a hülye pontokba számított bele. Pontosan tudták ezt a készítők is, csak ergo magasról tettek rá, csesztek komplexebb befejezést csinálni, mert pontosan tudták hogy már akkora hírnevet szerzett a játék az első 2 résszel, hogy mindenki meg fogja venni, akkor is ha csak egy szardarab lesz a tokban a DVD helyett. Ha ezzel nem vagy tisztában, akkor te vagy az aki nem értette a játékot egyáltalán, meg hogy mi volt az írók szándéka.
2015. dec. 4. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:

#6: Mint a LOST sorozat rajongói, akik bizonygatták, hogy a befejezés nem is volt a nézők pofán köpése, neeem, csak a buta bugris parasztok nem voltak képesek felfogni. De már több kérdésnél is osztotta az észt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__6807689-n..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__7022460-f..

2015. dec. 4. 17:50
 8/9 Unari ***** válasza:
Az ME nem arról szólt hogy a döntéseid teljesen átírják a sztorit akárhányszor válaszolsz egy kérdésre. Soha nem ez volt a központi téma. Ez csak fűszer a játékban. Shepard egy próféta szerepét játsza a sztoriban aki az első jeladó óta sejti, később pontosan tudja hogy mi a végzete. Ezért lengi körül a 3. részben a folytonos melankólia és keserűség. Ezért remek a "party" DLC, kvázi az utolsó vacsora az utolsó boldog óra. Mindhárom választás teljesen logikus, és katartikus. Hervasztóbb lenne ha túlélné. Olyan hollywood-i giccs.
2015. dec. 9. 12:20
 9/9 Unari ***** válasza:
Az meg hogy mi volt az írók szándéka rajtuk kívül senki se tudja te sem.
2015. dec. 9. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!