Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit szóltok az új Medal of...

Mit szóltok az új Medal of Honor-hoz?

Figyelt kérdés
én személy szerint örülök neki hogy felismerte az EA hogy csak modern kori játékkal tud még "életben maradni" egy ideig.a trailerja alapján jónak tűnik, (grafikailag is).remélem nem rontják el és lesz legalább egy modern warfare 2 szintű.ti mit gondoltok? (videó: [link]
2010. márc. 15. 11:25
 1/8 A kérdező kommentje:
jaj a link úgy működik ha a zárójelet nem teszitek a végébe.bocsi:)
2010. márc. 15. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
rosz
2010. márc. 15. 13:06
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi
2010. márc. 15. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Trailer alapján jó lesz, de egy trailer nem az igazat mondja.

Majd ha lesznek gameplayek akkor kiderül.

De amúgy PS3-on szerintem jó lesz.

2010. márc. 15. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:
sinte egy call of duty ot és egy bad companyt kapunk nem nagy cucc
2010. júl. 8. 17:56
 6/8 anonim válasza:
nekem tetszik,mivel a modern warfare 2-ben eléggé csalódtam meg egy szaros dlc-ért elkérnek 15 dollárt amiben mindőssze van 5 pálya amiből 2 a 4.-ik részből van,a battlefield 2 óta meg nem is érdekel nagyon a BF vonal,valahogy sose volt kellemes érzés mikor huszadjára haltam meg a vadászgéptől meg a harci helikoptertől,és nagyon szép is lenne ha megszorongatná a call of duty-t keményen,már csak amiért olyan pénzéhes is az activison
2010. szept. 1. 20:05
 7/8 A kérdező kommentje:
a dlct ingyen letöltöttem egy napra rá a megjelenésére szóval nem kell pénzt kiadni érte mindenáron.az viszont tény hogy az activision szétcseszi az ifinity wardot sajnos
2010. szept. 2. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem iylen nagy boltban semmiképp se vedd meg! Mert nem éri meg de ez nem azt jelenti hogy szar a játék. a Játék nagyon jó de a MULTIPLAYER eléggé szar, : KICSI A PÁLYA, KEVÉS A FEGYVER (DE NAGYON)ÖSSZESEN 14FÉLE VAN 7TERRORISTA FEGYÓ 7AMCSI. EZENKÍVÜL A GAMEMODEK IS GAGYIK ÉS SZINTE CSAK LÖVÖLDÖZNI KELL BENNE,

De letölteni nagyon érdemes!!!: mert ott csak SINGLEPLAYER MEGy és az viszont NAGYON NAGYON JÓ bár eléggé rövid is,végülis attól függ mennyit kockulsz :D DE AZ NAGYON JÓ, AJÁNLOM MINDENKINEK AZ SP-T. 4000Ft sztem annyiért max.

2010. nov. 30. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!