Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehetséges, hogy a Legion...

Lehetséges, hogy a Legion lesz au tolsó WoW kiegészítő?

Figyelt kérdés

A legősibb ellenfélhez térünk vissza.Ebben a kiegészítőben csupa olyan dolgokat raktak bele,amire a játékosok már a játék kezdete óta várnak.Pl.Emerald Dream,Eye of Azshara,összecsapás a Légióval stb..Ezek voltak a Blizzard utolsó ütőkártyái.Visszahozták Illidant.Már az előző kiegészítő is csak a történet elferdítésével jöhetett létre.Visszamentek a múltba,hogy a múltból visszahozzák a jelenbe azt,amit már átéltünk.Az új kiegészítő is így jöhetett csak létre.Az egész bonyodalmat Gul'dan okozta,aki az eredeti történet szerint már rég halott.

De már a Cataclysmban is egy olyan ellenfél(Deathwing) tért vissza,akit már rég halottnak hittünk.Meg nem tudom,ezek a pandák is honnan jöttek.

Ezek után mit tudnak még kitalálni?

2015. okt. 1. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Hidd el megoldják. De a játékosállomány fogy. Már nem a WoW a fő bevételi forrás. Szóval megeshet, hogy nem lesz több.
2015. okt. 1. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Őszintén, sokaknál téma ez, nagyon sok külföldi fórumon már a Légió bejelentése utáni percekben feljöttek a hasonló hangok. Azonban szerintem ha ez is lesz, azt még a Blizzard sem tudja. El ne felejtsük, tény hogy csökken a játékosállomány, ugyanakkor jövőre jön a World of Warcraft film amivel valószínű megfognak ugrani az eladásai a WoWnak, nem mellesleg a Legionnal szakíthatnak nagyot, csak ne ilyen Draenor meg MOP féle farmoljá ember féle hozzáállásuk legyen.

Mondjuk a PvP szerintem katasztrófális már most is, utoljára játszató PvP a Catában volt. A PvE fokokkal jobb, viszont vannak balance problémák. (Például szerintem az állok és lövök féle kasztok nevetségesen erősek. A Mage 3-4 gomb pven úgy wotlk óta, a hunter is totál el lett butítva a Cata óta, balance, lock szintén nem egy nagyon nehéz karakterek. Egyedül a Rugóval, a Monkal, a tankokkal meg a healerekkel kihívás játszani. Meg talán a pappal, de csak azért mert nagyon gyenge a shadow talente...)

Egyébként ha a WoW filmel szereznek egy kis játékos bázist, és jól időzítik a Legion kijövetelét nagyon nagyot szakíthat a Blizz, és akár újravirágozhat a wow. Ha meg nem, akkor megy a levesbe és úgy is dolgoznak a következő MMORPG-n a TITAN-on.

2015. okt. 1. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Titan? Eddig burokban éltél? :D

Kicsit több mint egy éve elkaszálták.

[link]

(A többivel egyetértek)

2015. okt. 1. 20:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jön az új FPS, az is hozhat egy kis pénzt. De a lényeg, hogy amég a HS havi 20milliót termel, nem fognak éhezni :D
2015. okt. 1. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Az ősöreg Everquestnek a mai napig több tízezer előfizetője van, és még mindig jönnek ki hozzá új (fizetős) kiegészítők, szóval én még nem temetném a WoW-ot.
2015. okt. 1. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Titan kaszálór nem is hallottam. Így viszont nem értem, HS havi 20 milliót termel oké... 5 millió játékossal a wow havi 5millióx15, azaz 75 milla bevétele van havonta, csak az előfizetőkből. (Ezt most arányaiban nézem természetesen) HOTS meg az Overwatch skinekkel nem hinném hogy olyan sokat termel/fog termelni. Lassan jön a Legacy of Void is.

Egyébként az a HS bevétel biztos? Kicsit sokallok 20milla bevételt egy alapvetően f2p játékra.

2015. okt. 1. 23:06
 7/8 anonim ***** válasza:

1-2 hónapja szivárgott ki az infó. Ez a bevétel az utolsó kiegészítőnél még jobban megugrott. Hisz aki néz streamet láthatta, hogy mindenki 300-500packokat nyitott és az átlag játékosoknak is több, mint a fele előrendelte az 50-et +azon felül vett.

Hiába F2P, jelenleg aki nem költ rá az az életben nem éri utol a többieket.

2015. okt. 2. 05:55
 8/8 anonim ***** válasza:
#6: Ne a magyar fizetésekből indulj ki. Egy amerikai fiatalnak az a pár száz dollár aprópénz.
2015. okt. 2. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!