Ez tényleg káros lehet?
Figyelt kérdés
van például az outlast nevű horror játék..és az nem káros a gyerekek elméjének?olyasmit hallottam,hogy tudat alatt sokkolják az agyat..2015. szept. 27. 19:18
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem károsabb, mint egy horror film.
Egyébként nem véletlenül van korhatár. Ha gyerek kezei közé kerül az már nem a játék hibája.
2/6 anonim válasza:
Hát nem gyerekeknek találták ki. Egyébként ez emberfüggő. Van akit 15 évesen sem riaszt meg a kelleténél jobban, van akik felnőtt korukban sem bírják a horrort, és nagyon berosálnak tőle. 18 évnél sokkal fiatalabb gyerekeknek nem ajánlatos kipróbálni, főleg ha nem is bírják az ijesztgetést.
3/6 anonim válasza:
Hát én végigjátszottam, de nem lettem tőle más ember, azt elhiheted. Azért nem annyira félelmetesek ezek, mint ahogy egyesek gondolják... semmivel sem okoz nagyobb kárt mint egy horrorfilm.
4/6 anonim válasza:
Közel nincs egy "Megan is missinghez". Amúgy meg van rajta korhatár, ha a gyerek játszik vele és valami baja lesz tőle az a szülő hibája.
5/6 anonim válasza:
Aki fogékony az ilyesmire,befolyásolható,nem tudja a játékvilágot különvenni a a valóvilágtól,annak igen.
Én 16 voltam amikor az outlast-el játszottam 2013-ban.
És még szabadlábon vagyok,valamint nem az idegosztály kórterméből írok:D
6/6 anonim válasza:
Én is kijátszottam, és csak annyiban változtam, hogy a fanja lettem ennek a játéknak!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!