A Devil may cry 5-részében Dante haja miért barna?
Heló!
Gondolmo nem néztél utána atörténetnek. Az 5. részben Datne fiatalabb, mint atöbbiben. Ezért ilyen a haja.
Ja igen azt tudtam. Akkor inkább azt kérdem, hogy miért lett fehér neki a haja :D
( Most kezdett el érdekelni az egész. Animéjét is most kezdtem el nézni, meg játszani is )
Nekem sem tetszik ez a változtatás. Miért kellett átalakítani ami amúgy is jó volt? Nero meg feltűnhetett volna még. A bőre is kreolosabb. Olyan, mint egy fél amcsi félvér. A klasszikus Dante mindig a fehér hajú, fehér bőrű, komor, de néha vicces fickó marad...
Amúgy mostanában minden játékot totál átvariálnak. Pl a Tomb raidernél is ez volt. Larából egy lapos mellű, hisztis, nyögdécselős kislány lett, amikor egy dögös, talpraesett csaj volt, aki nem ijedt meg semmitől. Nem értem miért kell ilyen 180 fokos fordulatot venni egy jól működő játéknál.
Dante nyilván visszafelé fejlődik:
DmC 6: egy 16 évessel vagy
DmC 7: egy 7 évessel vagy
DmC 8: Dante egy óvodában verekedik
Azért mert a Capcom modern hobbija az hogy mindenkivel megutáltatja magát.
Lepasszolták az ügyet az akkor jó hírben álló Ninja Theory-nak akik szerint stílusváltás kellett a játéknak.
2012-ben mutatták be az első videókat ahol a Dante névre hallgató egyén elképesztően rosz visszajelzéseket kapott. Utána a cigitől megszabadultak és a pofájáról is eltűntek a droghasználatra utaló jelek. Azonban sajnos a stílusa megmaradt és a humor helyett káromkodást kaptunk, a komoly de jól kinéző jelenetek helyett pedig depizést a naplementében. Sajnos ez az újítás Vergilt is elragadta. Ő hiába volt arról híres hogy utálja a lőfegyvereket és mindig tisztességesen harcol, ugyanis az új játékban 2-szer hagyja hátra a bajtársait majd szintén kétszer lelő egy terhes nőt.
Innen szakadt két részre a rajongótábor. Az egyik akiknek tetszett az új játék és nem értik hogy a régi rajongók miért vannak kiborulva a hajszín miatt, míg a másik rész próbálja elmondani hogy nem azzal van a baj hanem hogy ennek semmi köze a Devil May Cry-hoz és csak mocskolja a karaktereket. Én személy szerint élveztem a játékot, de míg az eredeti sorozatban az átvezetőkön mosolyogtam és imádtam őket itt sajnos elborzadtam mit műveltek a karakterekkel, és hogy végig kell nézni ahogy egy dagadt Mundus konkrétan megrak egy démont.
Meg ugye nem kell mondanom hogy a beszólások hogy le lettek butítva mónika show szintre. Elég megnézni a régit:
https://www.youtube.com/watch?v=W9lKB22eETw
És az újat:
https://www.youtube.com/watch?v=JGvrwY1qUBU
Játéknak nem rosz az új, kimondottan élveztem is. De Devil May Cry néven csapnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!