Xbox 360-on milyen a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain? (csak olyan válaszoljon akinek megvan a játék)
Figyelt kérdés
tervezem megvenni de mondják hogy az FPS 20 és 30 között ingázik (átlagban olyan 25 FPS-sel megy)
na most én végigvittem a GTA V-öt és Far Cry 4-et Xbox 360-on illetve a Last of Us-t PS3-mon és azoknál sem volt meg a stabil 30 FPS, mégse zavart, teljesen rendben voltak a játékok számomra
A kérdés hogy az MGS V-nél érezhető a kevesebb FPS? Akadozik a játék vagy ilyesmi?
2015. szept. 27. 14:16
1/1 anonim válasza:
Teljesen jó! Én játszottam vele! Lehet talán az elején (prológus környékén) lehetnek vele akadozási gondok (ez a te konzolodtól függ) de utána általánosan rendesen fut. (de mondom ez gép függő) Mert ha pl nem kap a konzol elég levegőt vagy már régi vagy csak túl sokat nyomod egy nap akkor már a az ilyen tizenvalahanyadik ótánál lehetnek gondok (ismétlem GÉPFÜGGŐ) de amúgy rendesen megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!