Gehdjfztuz kérdése:
Xbox 360 szeretnék venni, magyarázátok el?
Figyelt kérdés
mi az hogy xbox live, mi a kűlönbség a E és a S között, sima vagy slim?2015. szept. 27. 10:04
1/6 anonim válasza:
Az xbox live az internethez kapcsolódásra való.
2/6 A kérdező kommentje:
nekem van netem és enélkűl nem megy?
2015. szept. 27. 17:05
3/6 anonim válasza:
(figyi, nem akarok kötekedni, de erre sokan azt válaszolnák, hogy használd a google-t. van, aki szívesen segít, de sok esetben köpködés a vége :S)
a live az xbox online szolgáltatása, csak az online játékhoz kell
E - Elite, a legutolsó típus, belső merevlemezes, friss alaplapos
S - Slim, utolsó előtti típus, nincs belső merevlemez, csak 4gb flash memória (de a hely megvan, tehát szerelhető bele hdd)
amit én javaslok:
Xbox 360 Slim, vagy Elite (régebbiek ne, fat főleg ne), belső hdd-vel, RGH-val.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! de ne csak azt irjátok le amit kérdeztem, mindent amit tudtok és segitene! :)
2015. szept. 29. 19:07
5/6 anonim válasza:
az xbox live ahoz kell h feltudj menni a netre tudj a játékoknál multyplayerezni
6/6 Balóka válasza:
ne legyyen rgh mert akkor kibannolnak(bocs ha hülyeséget mondok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!