Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dota 2 Könnyű Carry hösők?

Dota 2 Könnyű Carry hösők?

Figyelt kérdés

Szeretnék valami könnyü carry-t játszani :D

táv/közelharci mind1

a Játékban 120órám van.

#DotA #Sven #venge
2015. szept. 26. 19:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Minden carry nehéz mivel farm kell hozzá és ha nem tudsz akkor nem érsz vele semmit.

A support viszont erős és elég killekez/assistokat szerezni vele. Persze ez low lvl-en igaz.

Magasabbon egy carry aki pl 10 perc alatt 60-80 creepet üt azért elég brutális.

Attól függ neked mi a könnyű.

Van carry amivel könnyű farmolni, de több is kell neki hogy érjen valamit lásd AM, Slark vagy van olyan aminek ölnie kell mert a farmolásban alulmarad pl riki.

Kinek mi jön be.

Gyro se rossz, de tudni kell vele farmolni viszont a face to face fightokban szinte verhetetlen early és mid gameben teamfightban viszont könnyű focus lehet ha a Q-ra összpontosít.

2015. szept. 27. 22:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Hát a könnyű nekem olyan sven,drow, carry bounty , carry venge hasonlók.De én inkább ölös vagyok nem farmolós.
2015. szept. 28. 07:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Akkor riki, sőt slardar-t próbáld ki. Nem igazi carry, de ölni pofon egyszerű vele.

Spirit breaker is ilyen vagy Tusk, csak ezek tényleg kill igényesek vagy legalábbis assist. Nem carry-k, ahogy drow vagy bounty sem nevezhető annak.

Talán slardar-t lehet vinni carry helyett a többi viszont offlanes. Bounty meg roamer.

Javaslom ha az ölésre akarsz fókuszálni akkor inkább offlane-ben gondolkodj.

Carry pont az hogy végjátékos és inkább itemekből szerez dmg-t amit farmal hoz össze. Offlane pedig tényleg inkább ölős és csak kicsi farm van mert általában zónázzák.

Nem tudom milyen mmr-en játszol szóval nem tudok konkrétan mit mondani. Viszont én utálom ha egy carry nem tud farmolni:D Pont ezért játszom én.

Ja még érdemes pick lehet Bloodseeker. De neki is jó farm kell, viszont neki nagy early potenciája van. Hátránya hogy gyenge late gameben.

2015. szept. 28. 16:19
 14/20 anonim ***** válasza:

Slardar az carry, és az offlanes team fighter, nagyon ritkán kill oriented... kivéve Spirit Breaker, Clock ezek gankesek.

Midessel játsz ha killeket akarsz, vagy pos4 roamost. Midesre is kell a farm, de otthagyhatod a laned és mehetsz gankelni helyette.

Vagy ha tényleg jó full ölős hőst akarsz játszani akkor Earth Spiritezz, offlanes vagy roamos (esetleg duo lane support de azt nem szeretem, én személy szerint midezni szoktam vele de csak ha carryzek). Nehéz megtanulni, talán a legnehezebb, 15-20 meccs kell, hogy tudj vele kezdeni valamit, javaslok bot meccseket (tudok segíteni benne, main accomon 120 játékból van 70% winratem, smurfök kombinálva kb 20 meccsből 94-95% winrate) előtte. Na azzal tényleg killre kell menni minden 80. másodpercben 6os szint után (feltéve, hogy van min. 2-3 köved, helyzetfüggő).

De ha ezt megtanulod akkor alacsony skillen tényleg stompol. Pláne ha haverod jól játszik, és carryzik nektek, te meg earlyben szétversz mindenkit.

2015. szept. 28. 18:34
 15/20 anonim ***** válasza:

Slardar mitől lenne carry és nem kill orientált?

Épp hogy az. Farmolni nagyon rossz vele mert lassú azaz jungle campeket nem fogsz vele 3 mp alatt takarítani mint a carrykkel. Éppen ezért armlet után vagy max blinket megvárva minél inkább killekre kell menni mert farmban esélye nincs mondjuk egy AM-el szemben, Stackeket pedig soha nem fogja tudni beütni úgy hogy az meg is érje.

Spirit is ugyan úgy lehet Carry mint slardar ha azt nézed hiszen a skilljeik majdnem ugyan annyit segítenek ebben, szóval kb semennyire. Slardarnak armlet+blink farm kell és lvl 6 után igyekeznie kell killeket szedni amúgy meg lateben elveszti azt a nagy potenciáját.

Nekem csak 54%-os win ratem van rankeden 200 meccsből kb de én május óta játszom kb és a meccsek jelentős része nem az én hülyeségeimen ment el.

2015. szept. 28. 20:03
 16/20 A kérdező kommentje:
Viperrel tolom mmr-t még nem tudom nem rankedeztem. Earth Spiritet meg majd próbálgatom:D
2015. szept. 29. 07:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Snowballos, de attól még carry, elsősorban a gainjei miatt. Mindenesetre minden lehet carry, Slardar sem kimondottan hard carry mint Spectre vagy Anti Mage, de attól még pos 1 csak és kizárólag. Másnak nem nagyon használható. Safelane farmer/snowballer, csakúgy mint Bloodseekre (annyi különbséggel, hogy ez utóbbi lehet pos 2 jungle/mides is).
2015. szept. 30. 19:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Mage és Spectre is ha jól tudom kimondottan hard carryk. Bs-t nem tudom lehet-e annak nevezni, de én nem hívnám így.
2015. szept. 30. 22:57
 19/20 anonim ***** válasza:

#18 úgy értettem, hogy ellenben AM-el és Spectre-el Slardar nem olyan "igazi" hard carry ^^

A winratem meg csak Earth Spiritre vonatkozott :D összesen van 838 meccs main accon és szintén 54% winrate. De azzal fel is hagytam, mert 1600 MMR-en vagyok, és smurfjeimmel elértem 3k-t is (only partyban, tehát ha kezdenék egy újat amiről only solozok, ahogy azt majd meg is teszem, akkor ki kéne kerülnöm high skillbe).

2015. okt. 1. 17:15
 20/20 anonim válasza:
Ha egyszerű carry-t szeretnél akkor Bloodseeker-t ajánlom, én rajta tanultam meg a játékot, egyszerű, de nagyszerű, csak a Ultimate-jét és a Blood Rite-ját nyomd be egy hero-re, hogy meneküljön, miközben az Ulti-d szétszabja. Ha nincs veszély utána mehetsz, de még mindig gank-elhetnek. Másik, mostani kedvencem Spirit braker akivel a játék elején kell gyorsan feltolni magadat szintben, és utána már csak alázod. Sok sikert!
2017. febr. 5. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!