Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL-ban mennyire nehéz megtanu...

LoL-ban mennyire nehéz megtanulni Katarinát egy 20. szintű, viszonylag kezdőnek? :D

Figyelt kérdés
Megéri megvennem és gyakorolnom? :D

2015. szept. 26. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Heló!

"Megéri megvennem és gyakorolnom? :D"

Használni akaroda későbbiekben? Akkor igen. Nem? Akkor pedig nem.

Az, hogy menynrie nehéz megtalulni, emberfüggő. De pnot ezér van az első 30 szint ,ahol nincs más dolog, mint gyakorolni és gyakorolni, és gyakorolni.

Nem túl drága hős, 20 fw után megvan.

2015. szept. 26. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
2015. szept. 27. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Az egyik legegyszerűbb bajnok. Mid laner, ap, über carry. Combo: QEWR=Pentakill (nekem összejött). Earlybe vigyázz, mert ott könnyen megkenik a szádat, ha nem figyelsz. Nah ilyenkor kell lemenni botra és hozni egy duplát. Még egy kis tanács, csak akkor ultizz, ha az enemy team elhasználta az összes cc-jét.
2015. szept. 27. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja csak ha van egy olyan csapat, ahol az egyik embernek több az IQ-ja, mint 76, akkor az az 1 ember megtart 1 cc-t katarina ultija ellen. Pl Rivennel mindig megtartottam a stunt, ha kata ellen voltam lane-en vagy teamfightban.
2015. dec. 14. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!