Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha a GTA san andreas ban...

Ha a GTA san andreas ban csalok és azt el is mentem akkor hogy lesz hatással a játékra? LENt!

Figyelt kérdés
mármint mi baja lesz mert mindig ir ki valamitmikor elmentem és csalással van
2010. márc. 14. 11:59
 1/9 anonim ***** válasza:
jegyzi. limitált számú csalást engedélyez a játék. Utánna nem enged csalni. A kiírás azt jelenti h ezt is lejegyezte.
2010. márc. 14. 13:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy ha használtál valamilyen csalást,onnantól nem engedi a játék a 100% elérését.Ettől poénból még be lehet pötyögni egyet-kettőt csak azután ne mentsd el az állást.
2010. márc. 14. 18:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak azt csinálta, hogy a fegyó kódot meg az ilyesmit megtartotta.pl:Beírom a kódot, elmentem, majd azt az állást betöltöm megmarad a fegyóm.
2010. márc. 14. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Ahogy látom itt nem sok mindenkinek van meg a gta sa. Milyenhülyeségeket hordtok össze? Annyire mindegy nektek h keveritek a Vice city vel az egészet. Szánalom a köbön kommentelök. És a kérdésedre válaszólva tényleg van ilyen progra de CSAK a vice city ben. Ahól ugyanis ha sokat csalsz a játék 98-99% nál nem enged tovább. Ez amolyan büntetés. De a sa ban N_I_N_C_S ilyen. Ugyhogy jó csalást.
2010. márc. 15. 09:56
 5/9 A kérdező kommentje:

Akkor nem kell félnem

?

2010. márc. 15. 19:29
 6/9 anonim válasza:

De félj! Tapasztalatból mondom, pontozásodat erősen lehúzza egy két csalás(Stats).

Ezt meg olvastam: van egy küldi,amiben el kell kapni egy részeg fazont, aki leesik a háztetőről. N ennél nehezít úgy tudom annyit, hogy ne lehessen megcsinálni.

Nem kell másokat lehülyézni, mert máshogy tudják....

2010. márc. 16. 03:35
 7/9 A kérdező kommentje:

VAn egy egy olyan gondom hogya mikor elmentem ugye kiirja azt a szöveget de hiába mikor nem csaltam és azt megfigyeltem h amikor ugye elkezdek játszani rögtön kiirja h csalás aktiválva!

most akkor milehet a gond

2010. márc. 17. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:

használj trainert... Gta San Andreas +126 trainer a neve... Bármilyen kocsit is le tudsz kérni, mint a garázsodba, mint magad elé, két gomb lenyomásával...

[link]

Jó csalást... Ha valami nem megy, google a barátod... Na meg a youtube :)

2010. márc. 17. 20:48
 9/9 A kérdező kommentje:
OKé
2010. márc. 18. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!