Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan javíthatom meg Sims3-ba...

Hogyan javíthatom meg Sims3-ban a hangszórómat? (Du borgeaux stóc)

Figyelt kérdés

Röviden leírom a panaszomat...

Vettem egy hangszórót, zárójelben megadtam a nevét, de lényegtelen. Szóval, egyszer csak elromlott, és azóta fülsüketítő sercegés mellett játszom, mert kihívtam a szerelőt, de az nem csinált semmit, hazament, aztán kihívtam mégegyszer, akkor már be sem jött a házba. Ekkor ideges lettem és gondoltam saját kezembe veszem az irányítást és megjavítom. Aha... Rákattintok a simemmel, de nem akarja, lóbálja a kezét, és az az ábra jelenik meg a fejénél, az "áthúzott cipőnyom". Oké, következő volt hogy szerkesztő módban kiütöm kalapáccsal. Nem engedi! Azt írja használatban van. Újra és újra próválgatom mindet de semmi. Az lesz a vége hogy el kell költöznöm (bár nagyon szép házat építettem fel, magam) :(

Szóval ha mégis, lenne erre valami megoldás nagyon örülnék!

Segítsetek:)

2015. szept. 22. 11:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!