Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mik Five nights at freddys (...

Warmachine kérdése:

Mik Five nights at freddys ( 1. - 2. rész ) szereplői?

Figyelt kérdés
Valaki le tudná írni nekem az összes karakter nevét az 1. - 2. részből és ő szerepüket a játékban ?

#Fnaf 2 #Fnaf 1 #Five nights at freddys 1 #Szereplők nevei karakterek
2015. szept. 19. 14:47
 1/8 bechryko válasza:

A nehézségük szerint:

FNAF 1: Bonnie, Chica, Foxy, Freddy, Golden Freddy (és Spingtrap is ott van a pizzériában, de ő nem támad)

FNAF 2: Toy Bonnie, Toy Chica, Toy Freddy, Mangle (Toy Foxy), (Old) Foxy, Ballon Boy (BB), Puppet, Old Bonnie, Old Chica, Old Freddy, Shadow Freddy, Shadow Bonnie, Golden Freddy (itt is a pizzériában van Spingtrap)

(Bocs ha valamit kihagytam)

2015. szept. 20. 13:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat sokat segítettél. De valami még mindig nem tiszta. Most tartok az első rész 6. Napjánál és addig csak 3 karakterrel találkoztam (Foxy,Chica,Bonnie,Freddy nem biztos, nem tudom melyik az a fekete 2 világító szempárral a kamerán csak ennyit látok belőle, a másik meg csak mindig bal ajtóból támad az melyik ?) hogy lehet ez ? És a nyúl melyik helységben van ?
2015. szept. 21. 07:14
 3/8 bechryko válasza:

A fehéren világító szempár az Freddy. Golden Freddy a 6. éjszaka végefelé szokott jönni (legalább is a 2. részben így volt).

Bonnie (a nyúl) útvonala kamerák szerint (leggyakrabban):

1A -> 1B -> (5 ->) (3 ->) 2A -> 2B -> YOU

Áltanában Bonnie ha közel ér hozzánk, akkor a CAM 3, CAM 2A és CAM 2B között mászkál, és néha benéz hozzánk.

2015. okt. 4. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
A kettőben foxy a legerősebb
2015. nov. 20. 15:57
 5/8 orgyilkos2007 válasza:

FNAF 1 Freddy Foxy Bonnie Chica Golden Freddy

FNAF 2 Toy Freddy Toy Bonnie Toy Chica Mangle Withered Freddy Withered Bonnie Withered Chica Withered Foxy

2016. júl. 5. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nem igaz hogy senki nem írja le az Endoskeleton-t!
2016. júl. 25. 19:00
 7/8 anonim ***** válasza:
ja meg JJ-t (FNaF2), meg az easter egg-et, Spring Bonnie-t (nincs az 1 és 2-ben Springtrap, csak a 2 Spring Bonnie)
2016. júl. 25. 19:02
 8/8 SecretGuard13 válasza:

Freddy, Bonnie, Chica, Foxy, Golden Freddy. Az épületben ott van Springtrap.

W. Freddy, W. Chica, W. Bonnie, W. Foxy, W. G. Freddy, T. Freddy, T, Bonnie, T. Chica, Mangle, BB, JJ, Puppet, Endoskeleton. Az étteremben ott van Springtrap, S. Freddy, S. Bonnie

2020. aug. 26. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!