Witcher 2/3 miről szól igazából?
2015. szept. 19. 14:07
2/10 A kérdező kommentje:
nem, ott már tényleg csak elégvolt párperc gameplay és láttam hogy még a world of warcraft animációjának a szinvonalát sem üti szóval nem is fontolgattam, röhej ahogy mozgott benne a karakter
A leírásod alapján ez a játék nem neked való. Szerencsére a fejlesztők nem akartak mindenkinek megfelelni. Számomra a Witcher 2 az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam.
2015. szept. 19. 18:50
hát kár nekem az összes Witcher, de főleg az első része volt meghatározó élmény számomra, ezt a szintet csak a God of War trilógia, a Last of Us és a Silent Hill 2 tudta hozni nekem
2015. szept. 19. 21:55
Nekem egyedül a világ és a sztori tetszett, technikailag (nem grafikailag) egészen borzasztó mindegyik. Nem értem, miért van ennyire agyonhype-olva ez a sorozat.
2015. szept. 19. 23:10
6/10 A kérdező kommentje:
De mi teszi számodra ezt a valaha legjobb játékká? mit tartalmaz amit élvezni lehet? fura bárkit kérdeztem akinek tetszett ésszerű választ sosekaptam..
Én alapvetően szeretem a műfajt, és mindent, ami vele jár, például az általad említett dialógusokat és mellélküldetéseket is. A harcrendszer olyan, amilyen... meg kell szokni. Nekem az első rész sokak által kritizált harcrendszerével sem volt bajom. A grafika számomra sokadlagos, különösebben nem számít. Ami miatt igazán meghatározó volt számomra az első két rész (a harmadikkal még nem játszottam), az a világ, a karakterek, a történet és a hangulat.
2015. szept. 20. 12:45
A történet, karakterek, hangulat leginkább, ha RPG-t nem ezekért játszol akkor ez nem neked való ennyi.
A witcher egy egész jó dark fantasy, ahol nem a szokásos jó vs rossz megközelítés a játék alapja.
Witcher 2-ben 2 fő történet szál játszható végig (eleje közös közepén elágazik teljesen más helyszínek, szereplők stb. a vége szintén közös, de teljesen más megközelítésből érsz a végére.
Mindkét szálat érdemes végig játszani, hogy a történet egy egésszé össze álljon.
2015. szept. 25. 23:11
Szerintem a Witcher játékokban az a legjobb hogy az embert beszippantja és játszatja magát a játék (amire sok mai játék nem képes)
Én akármibe kezdtem hosszú órákat ütöttem el vele, legyen kockapóker, valami szörnyvadász mellékküldetéstől kezdve valami nyomozás, vagy a történetet előremozdító főküldetés
Ehhez jön a remek történet és a jól kidolgozott karakterek
A grafika meg elhanyagolható, engem az első részben nem is az vagy a harcrendszer zavart, hanem inkább a játék optimalizálatlansága (oké hogy nincs bika gépem de ennél komolyabb játékok jobban futottak nálam)
mondjuk szerintem mai szemmel se ronda a játék, ha ronda játékot akarsz látni nézd meg PS3mon vagy Xbox 360on a Dragon Age: Inquisition-t vagy a Shadow of Mordor-t (mondjuk azokat direkt csinálták olyan rondára, illetve leginkább be se fejezték normálisan e játékokat azokon a platformokon)
2015. szept. 27. 14:01
10/10 anonim válasza:
Nekem azért a kedvencem, és itt az első részre gondolok, (a többi nem fut nálam) mert fanatikus rajongója vagyok a Vaják könyveknek. Jó, tudom, hogy az író kevésbé támogatja a játékokat, de akkor is jó, hogy ott vannak a szereplők, és annyira jó ismerős emberkékre, helyszínekre, tárgyakra bukkanni. Egy problémám van az első résszel, hogy Geralt nem tud benne ugrani. A grafika sosem érdekelt igazán, a mozgás meg nem zavar. Csak nem ajánlatos magyar szinkront beállítani, mert úgy beszélnek, mint valami debilek. (és itt, gyógypedagógusként elnézést a kifejezésért)
2015. szept. 28. 20:56
Kapcsolódó kérdések: