Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Azért csinálja ezt a Sims,...

Azért csinálja ezt a Sims, mert nem elég jó a laptopom?

Figyelt kérdés

Egy csomószor az van, hogy játszok, és egyszer csak kilép és kiírja, hogy "A Sims 3 működése lállt". Meg van, hogy elindítom, fekete lesz a képernyő, de nem ugrik be az EA logó pár percen belül, hanem úgy marad, és akkor Feladatkezelőben azt írja, hogy nem válaszol.

Azért azt is leírom, hogy nem eredewti, de az összes kiegészítője fent van. A jelenlegi laptopom: Acer Emachines E528

Viszont nemsokára kapok egy új laptopot, ami elvileg sokkal jobb ennél (mondjuk ennél nem nehezebb jobbat csinálni), és örülnék, ha azon működne.

2015. szept. 19. 11:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként Sims 3-ról van szó.
2015. szept. 19. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ki szokott lépni azzal a búcsúszóval hogy a Sims3 működése leállt, és nem csak laptopon hanem gépen is, az összes eredeti, boltban vásárolt, szóval én is kíváncsi lennék, miért van ez.

Egyébként nem csak nekünk kettőnknek van ez a probléma, több barátomnál is ugyanígy kilép.

De nálam csak ez az üzenet ugrik be, egyébként a játék elindul, olyan nincs hogy fekete lenne a képernyő, az nem tudom mitől lehet...

2015. szept. 19. 12:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Meg neten is rengeteg embernél van ilyen probléma. :/ Ha jó gépen, eredeti játékokkal is ezt cisnálja, igazán csinálhatna már valamit az EA...

Én tudom, mitől fekete a képernyő. Lassú a laptopom és annyi ideig tart, amíg elindul. Ez mindig így van. Csak sokszor nem indul el utána, hanem lefagy. De ha éppen működik, akkor csak annyi, hogy várnom kell plusz 1-2 percet.

2015. szept. 19. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem elég jó a videokártya, vagy több hely kell a játék futásához. Esetleg, ha vannak egyedi tartalmak is, azok okozhatnak hibákat.

A patchek elvileg segíthetnek sok dologban, de nem tudom, a kilépést is javítja-e.

2015. szept. 19. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!