Dead Island vagy Dead Island Riptide?
A Dead Island Riptide az lényegében egy standalone kiegészítő a Dead Island-hez.
Mindenféleképp a sima Dead Island-et játszd először, a Riptide folytatja a történetet. Nem rossz a Riptide sem egyébként.
Mind a kettő jó, viszont
Kétszer végigjátszottam A Riptidet, de a 80 ból csak 78 Questet tudtam megcsinálni és a Todeszoneből is hiányzik kettő:(. Hol lehet , kinek sikerült az összes, ki az a szerencsés?
Utolsónak:
Nem mindegy, hogy a hiányzó küldetéseket mikor teljesíted. Ahogy halad a csapat a cél felé, úgy morzsolódnak le emberek menet közben. Azok a küldetések, amiket ők adtak így már okafogyottá válnak, és sosem tudod már befejezni.
Javaslom, hogy amikor megérkezel a városba, akkor az összes pincét látogasd végig (van amelyiket többször is kell), és erre összpontosíts. Ha így letudtad a társaid adta küldetéseket, akkor menj rá csak a főküldetésre.
A városban mindenütt jártam a toteszonákban többször is, én sem értem(ha, hamarabb csinálja az ember nem adja ki pl bauplant), a főküldetést is a legvégére hagytam mindig, (pedig az hittem pont azért nem találtam meg azt kettőt, mert a főküldetéseket hagytam utoljára). A játékot sajna nem igazán értettem a német nyelv miatt.
A harmadik játszásnál már elfogyott a türelmem és a főküldetéseket csináltam, hogy hamarabb tudjak schnelle resenelni.:(
Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!