Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi olyan jó a Metin 2-ben?

Mi olyan jó a Metin 2-ben?

Figyelt kérdés

Az osztályomban szinte minden fiú azzal játszik, megkértem egy haveromat, akinek megvan, hogy mutassa meg. Hát szerintem nagyon fos. Kezdjük ott, hogy a grafika kb. Warcraft 1 szinten van(de szerintem még ez is túlzás), a játékélménye pedig egy gagyi internetes MMORPG szintjén van. Nem értem, miért van tőle mindenki úgy elájulva?

Szerintetek?

2010. márc. 13. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Én még az elején játszottam vele olyan két napot, stimmel az első benyomásod róla. Bár nem tudom azóta hova fejlődött(vissza). Inkább vettem egy rendes RPG, sokkal jobb volt.
2010. márc. 13. 16:53
 2/10 anonim válasza:
36%
Ja hát a metin az kuva jó mindig csak azzal játszok már 65-ös szintű vagyok.
2010. márc. 13. 17:13
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Semmi csak aki szereti a szerepjátékokat annak jó
2010. márc. 13. 19:55
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Semmi :\
2010. márc. 13. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
28%
Én szoktam játszani MMORPG-kel, nem is kevéssel, de a Metin szerintem is egy rakat szar!
2010. márc. 13. 23:29
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Én játszok vele ne kérdezd miért nemtudom ez általában azoknak van akinek szar gépük stb....ugy elmegy ha nem vagy türelmetlen nem unod meg
2010. márc. 13. 23:58
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki egy nagyon jó MMORPG keres az a címe hogy Sherwood Dugeon
2010. márc. 14. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Én soha nem voltam metin 2 fan. Az én haverjaim is ezt nyomják, és alig lehet öket áthívni CS-re vagy bármi másra. Ezért egyszer én is megnéztem. -_-" ez a fo**t. Az egész játék mint 1 óvodaként szólgál, ahova reggel a szülök lerakják a gyerekeiket. Ezek a gyerekek pedig annyira szét***szák az egyébként sem túl nagy játékélményt hogy, a játék szinte az 1 -es surroja a 100 skálán. Ehez még hozzájön hogy, ha túl sokan vannak akkór akadozik a játék. És ha ott lépsz ki ahól sok ember van akkór az egészet b** mert nem fog betölteni. Szerintem ha egy jó RPG akartok ami Net-es akkór a mostani Aion -t kezdjétek el.
2010. márc. 15. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Megmondom, hogy mi az ami a metinben (szerintem) annyira "jó". Az irányítás. 3d-s MMORPG-k közül nagyon kevés van ami ilyen billentyűzetes irányítást tesz lehetővé a tipikus egeres/klikkelős verzió helyett. Am a játék sztem is egy fos... bugos, olyan baromságok vannak benne, hogy csak na, és még sorolhatnám.
2010. júl. 1. 21:36
 10/10 anonim válasza:
45%
Az én osztálytársaim is ezt játsszák, én sem értem. Egy igénytelen és SZAR játék. Aki rendes MMORPGt akar, az wowozzon. Nem bírom alapból az mmorpgket, de a wow erős kivétel.
2011. júl. 24. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!