Mi olyan jó a Metin 2-ben?
Figyelt kérdés
Az osztályomban szinte minden fiú azzal játszik, megkértem egy haveromat, akinek megvan, hogy mutassa meg. Hát szerintem nagyon fos. Kezdjük ott, hogy a grafika kb. Warcraft 1 szinten van(de szerintem még ez is túlzás), a játékélménye pedig egy gagyi internetes MMORPG szintjén van. Nem értem, miért van tőle mindenki úgy elájulva?
Szerintetek?
2010. márc. 13. 16:49
1/10 anonim válasza:
Én még az elején játszottam vele olyan két napot, stimmel az első benyomásod róla. Bár nem tudom azóta hova fejlődött(vissza). Inkább vettem egy rendes RPG, sokkal jobb volt.
2/10 anonim válasza:
Ja hát a metin az kuva jó mindig csak azzal játszok már 65-ös szintű vagyok.
3/10 anonim válasza:
Semmi csak aki szereti a szerepjátékokat annak jó
5/10 anonim válasza:
Én szoktam játszani MMORPG-kel, nem is kevéssel, de a Metin szerintem is egy rakat szar!
6/10 anonim válasza:
Én játszok vele ne kérdezd miért nemtudom ez általában azoknak van akinek szar gépük stb....ugy elmegy ha nem vagy türelmetlen nem unod meg
7/10 anonim válasza:
Ha valaki egy nagyon jó MMORPG keres az a címe hogy Sherwood Dugeon
8/10 anonim válasza:
Én soha nem voltam metin 2 fan. Az én haverjaim is ezt nyomják, és alig lehet öket áthívni CS-re vagy bármi másra. Ezért egyszer én is megnéztem. -_-" ez a fo**t. Az egész játék mint 1 óvodaként szólgál, ahova reggel a szülök lerakják a gyerekeiket. Ezek a gyerekek pedig annyira szét***szák az egyébként sem túl nagy játékélményt hogy, a játék szinte az 1 -es surroja a 100 skálán. Ehez még hozzájön hogy, ha túl sokan vannak akkór akadozik a játék. És ha ott lépsz ki ahól sok ember van akkór az egészet b** mert nem fog betölteni. Szerintem ha egy jó RPG akartok ami Net-es akkór a mostani Aion -t kezdjétek el.
9/10 anonim válasza:
Megmondom, hogy mi az ami a metinben (szerintem) annyira "jó". Az irányítás. 3d-s MMORPG-k közül nagyon kevés van ami ilyen billentyűzetes irányítást tesz lehetővé a tipikus egeres/klikkelős verzió helyett. Am a játék sztem is egy fos... bugos, olyan baromságok vannak benne, hogy csak na, és még sorolhatnám.
10/10 anonim válasza:
Az én osztálytársaim is ezt játsszák, én sem értem. Egy igénytelen és SZAR játék. Aki rendes MMORPGt akar, az wowozzon. Nem bírom alapból az mmorpgket, de a wow erős kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!