Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miert olyan jo a wow?

Miert olyan jo a wow?

Figyelt kérdés
Miben mas mint a tobbi jatek?
2010. márc. 13. 12:15
 1/3 anonim válasza:
Mert nincs hozzá müködő cheat, hack és sok szerver van + világ szerte ismert játék miben az XP fejlődés is közepes mértékü, szval nem gyorsan hanem közepes mértéküen fejlődhetsz. :D
2010. márc. 13. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Olyan, mint a Counter Strike.

Sok gépbu.i egész napokat képes eltölteni mellette, pedig aki nem szokott túl sokat játszani, vagy csak minőségi játékokkal, annak egyből feltűnik, hogy gyakorlatilag egy gyenge grafikájú, élvezhetetlen játék.

Örülnek, hogy elérnek mittudomén hányadik szintet, meg hogy ők a királyok, igazából meg 40 kilós, colos, görbehátú, szemüveges, pattanásos gyerekek, akiknek nincs jobb dolguk, mint egész nap a gép mellet ülni.

2010. márc. 13. 13:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát az előző Kommenthez hozzá kell h szóljak mert én nem 40kiló vagyok és nem vékony buz* hanem egy igen jó kondícióban lévő kamasz xD Am meg a wow ról szólva.Első benyomásom amikor játszottam vele h egy rakás sz@r meg h nincs értelme meg stb.Lehordtam minden sz@rnak.De kb másfél éve elkezdtem komolyabban a játékot egy jó szerveren és rájöttem h egy nagyon jól összetett játék és igazán élvezhető...ugyanúgy mint a Counter-Strike :D Aki nem érti a játék lényegét és nem veszi benne észre azt amit kell az ne játszon vele
2010. márc. 14. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!