Call of Duty:Modern Warfare 2 vs. Battlefield:Bad Company™ 2 Szerintetek melyik a jobb és miért?
Mind a kettővel játszottam és nagy CoD fan vagyok de azt kell mondjam, hogy a Bad Company 2 jobbra sikeredett.
Kérlek külön értékeljétek a két játék Single és Multi részét.
Hát a Battlefield: Bad Company 2 Single Player-e egyszerűen...KATASZTROFÁLIS! Nem is normális ellenfelek jönnek, hanem mintha valami bot-ok lennének. A MW 2 Single Player-e jobban sikeredett, az legalább élvezhető volt.
De ha multizni szeretsz, akkor talán inkább BF, ha Single, akkor meg...Hát az az igazság, hogy a MW2 Single része nagyon rövid lett, tehát Single-ben egyiket sem ajánlom.
BFBC2!!! multi sokkal jobb sp is azér mer cod6-nak túl rövid Bf-nek jobb a grafikája és ujjabb!
Tudna vki nekem is segíteni?Le van töltve a BFBC2 de mindig azt írj hogy :HIBÁT ÉSZLEL EZÉR LEÁLL :'( pls help!(gépen elviszi)
Egyértelmű BC2!
Jobb grafika, jobb story, jobb játékélmény, a multyplayer-ben mindig van valami, szóval olyan mintha egy jóra sikeredett single lenne. Kevés ilyen játék van. Például a Cod4 az egy idő után unalmas lesz, ez ellenben a BC2-nek a multija mindig élvezetes.
3.kommentező
Inkább BFBC2, 2 pontal jobb mint MW2
Single kb. ugyanolyan. Cod6 rövid BC2-ben szerintem meg kevés a fegyver :( BC2 singleje-ben pedig nincsenek olyan jó játékmenetek mint cod6-ban mint pl: amikor az utolsó küldetésben hogy a kötélen vagy a Captainal és lekéseled az amerikai őrt! szal ilyenek kevés van BFBC2-ben viszont van benne ilyen kis videók amik nagyon tetszenek azokat sose nyomd ki! Single szempontból : BFBC2=CODMW2
Multi: Ott természetesen BFBC2-t ajánlom!!! Valójában az az igazság hogy BF-nek jobb a grafikája! Multija vmi eszméletlen jó lett.Csúcs jármúvek,nagy mappok,NAH OTT MÁR TÖBB FEGYVER VAN MINT MULTIBAN EZ FONTOS!!!Meg több játékosok férnek fel :) Multi szempont: BFBC2>CODMW2
DE MELEGEN AJÁNLOM NEKED MIND A 2-T MINDENKETTŐ AZ EDDIGI LEGSIKERESEBB JÁTÉKAI ;)
3.kommentező meginn :d
elírtam egy pontal ott elején :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!