Ezen elfut a fifa 16:www.goldchip.hu/Uj-Generacios-AMD-Athlon-X4-PC-4GB-DDR3-R AM-d21197. htm?
Figyelt kérdés
És ha igen akkor hogyan..2015. szept. 10. 18:28
1/9 anonim válasza:
ez így tök jó,csak,fogalmam sincs,hogy mi van abba a gépbe athlon x4 címén.
ram ok,de videókártya mi?
2/9 A kérdező kommentje:
AMD AM1 QuadCore - 4 magos processzor
Radeon HD8400 Integrált VGA !
2015. szept. 10. 21:00
3/9 anonim válasza:
kicsi rá az esély.
az am1-esek irodai gépekhez készülnek.
4/9 A kérdező kommentje:
Asus AM1M-A alaplap,
Amd athlon quad core 4db processzor maggal
Kingston 4gb ddr3 1600Mhz memória
Amd radeon HD8400 2gb ddr3 vga!
2015. szept. 14. 15:33
5/9 anonim válasza:
kevés esélyt látok rá,hogy elfusson.
az am1-es platform irodákba készül.
ha még nem vetted meg ezt a gépet,és játzszani akarsz,ennél erősebbet szerezz be.
6/9 anonim válasza:
A FIFA16 100%-ra megmondom hogy fog menni rajta, de ha játszani akarsz komolyabb játékokkal is, mint pl.:GTA V vagy Witcher 3, akkor is meg veheted ezt a gépet, mert a processzor nem rossz, sőt, kifejezetten jó, meglátásom szerint bőven elég ez a processzor akármilyen játékhoz (Nekem is ilyen van). Csak egy videókártyát vegyél bele, akár használtan. Én egy GTX480 kártyát vettem a Jófogáson 10.000FT-ért. Igaz hogy már kivonták a forgalomból, de a Razer Game Booster nevű fps növelő programmal megy High beállításokon a GTA V. Remélem segítettem!
7/9 anonim válasza:
Ja, amit kihagytam, a Ramot érdemes lenne még 4GB-al bővíteni.
8/9 A kérdező kommentje:
Kösz a segítsêget! Most már tudom 100%-ra menni fog rajta!
2015. szept. 17. 18:41
9/9 anonim válasza:
Ezen a gépen elindul vagy megy is?
CPU:AMD Athlon Quad core 3.10 GHz
Ram:Kingston Sodimm DDR3 4GB 1600MHz Hyper X Impact
VGA:Asus AMD Radeon R7 250 1GB DDR5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!