Milyen böngészős középkori stílusban játszódó stratégiai játékot ismertek? (2015)
Sziasztok! :) Egy lehetőleg középkori böngészős stratégiai játékot keresek, ha esetleg ismertek ilyet hálás lennék ha megosztanátok velem. Olyan érdekel ami...:
- Nincs megszabva hogy hány napig/hétig/hónapig üzemel mint a Travian.
- Kizárólag böngészőben játszható
Ha még a játékhoz saját tapasztalatot is írnátok azt külön megköszönném.
A válaszokat előre is köszönöm.
Szia!
Elég új még nekem ez a gyakorikérdések, nekem azt javasolták olyan kulcsszavakat adjak meg amik népszerűek mert akkor könnyen idetalálnak. Nem akartam túl vulgáris lenni ezért ilyeneket írtam inkább mint a +18-as dolgok.
De egyébként meg ha nem a kérdésre válaszolsz légy szíves inkább ne írj, köszönöm.
Én csak RPG szerűeket tudok:
Medieval Europa: Nekem nagyon tetszik lehetsz pap, lovag, kereskedő, meg minden féle. Sajnos 2+1 gond van vele: kevesen vannak (magyarok különösen), az eleje unalmas, Magyarország kicsi és az oroszok uralkodnak. Szerintem próbáld ki.
Town of Salem: Ez meccsekból áll, úgyhogy nem felel meg az első kritériumnak, de szerintem jó. Ki kell nyomozni, hogy ki a gyilkos, vagy pont mindenkit kinyírni.
Ha bármelyik megtetszene nyugodtan írj privátba, szívesen segítek bármelyikben :)
Szia!
Külön köszönet hogy nem a kulcsszavakba kötsz hanem válaszoltál. Holnap délután kipróbálom őket, ha úgy alakul írok privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!