Egyedi társasjáték tervezése, készítése, nyomtatása. Hol, hogyan, mennyiért?
Sziasztok! A tervem az, hogy karácsonyra egy teljesen egyedi társasjátékot terveznék a családnak. A játék menetét, illetve minden grafikai elemet elvileg megtudnám tervezni, de rengeteg kérdésem van még:
1. A grafikai tervezés részéhez megfelelő-e a JPG vagy valamilyen vektorgrafikus formátum kell? Esetleg kiadványszerkesztő programmal kifutókat kell-e csinálni (pl. dobozhoz)?
2. A nyomtatáshoz tudtok-e javasolni ilyen műhelyeket, nyomdákat? Melyek lehetnek alkalmasak (kártyák, karton nyomtatása)?
3. A játékból, az ártól függően 1-5 darabot készíttetnék. Nagyjából mennyibe kerülhet egy ilyen folyamat?
Előre is köszi a válaszokat!
Az hogy mennyibe kerül, nagyban függ az alkalmazott anyagoktól.
Én készítettem már.
Gyerekként is (egy meglévő hátoldalára rajzoltuk fel).
Felnőttként építész tervező programot használtam (az volt kéznél), meg persze PS.
A nyomtatást részben otthon, részben munkahelyen, részben nyomtatószalonban oldottam meg.
Dobozt kézzel készítettem, kartonból.
Bábuk kupakok és faesztergált bábok voltak.
A kártyákat belamináltam, majd kivágtam (örök élet +1 napig jó lesz).
A szalonban PDF-ből nyomtattak.
Merre laksz? Lehet tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!