Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Létezik-e olyan StarCraft 2...

Létezik-e olyan StarCraft 2 kiadás ami teljes hozzáférést biztosít minden bővítéshez és ha igen, hogy hívják, milyen címszó alatt találom meg?

Figyelt kérdés

Nincs szükségem "Collectors Edition" szerű csomagolásra és kis műanyag figurákra, csak a softwarere egy DVD tokban amihez utólag nem kell kiegészítő dvdket vásárolni.

A programot személyesen szeretném átvenni egy debreceni üzletben, mivel nem bízok a netes vásárlásokban, miután egy nagy magyar elektrotechnikai weboldalról vásárolt termékkel átvertek... három azonos terméket rendeltem, hármat ki is fizettem és csak egy volt a csomagban...

Tehát kérlek ne linkeljétek az árgépet és társait de ha olyan debreceni üzletek linkjeit külditek ahol megtalálom a SC2-t fullban azt nagyon megköszönném.

2015. szept. 9. 15:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Úgy tudom csak digitálisan lehet megvenni mindent egybe, azt pedig a hivatalos Blizzard oldalról lehet:

[link]

Ha pedig mindenképp dobozos kell, akkor 576kybte, Media Markt, esetleg Tesco, Auchan, de akkor az új kiegészítőt később még meg kell venni:

[link]

[link]

2015. szept. 9. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!