GTA V Verifying game ownership is taking longer than usual. Please wait. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Mikor elindítom a GTA V t, csak ezt írja ki: Verifying game ownership is taking longer than usual...please wait
És nem csinál semmit akármennyit várok, tud valaki megoldást?
2015. szept. 7. 19:55
1/6 anonim válasza:
Szia!
Sikerült megoldani?
Mert nekem is ezt írja.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem :// Letöltöttem vagy 5öt, abból működött az egyik, aztán újratettük a gépet, de amit letöltöttem azelőtt azt letörölték az oldalrol :/
2016. jan. 15. 18:58
3/6 A kérdező kommentje:
Régi eléggé, de rájöttem mi a megoldás és ha valaki megtalálja ezt akkor itt a megoldás:
1. Indítsd el a játékot
2. Nyisd meg a feladatkezelőt
3. Keresd meg a GTA V-t, kattints rá, jobb egérgomb, majd részletek
5. A részleteken belül nyomj rá megint a GTA V re jobb egérgombbal, ott Prioritás-->Magas
Ezután már csak kicsit kell várni és el fog indulni :D
2016. nov. 7. 15:43
4/6 Tarcza Zsolt válasza:
Mi az a feladatkezelő, mármint melyik az?
5/6 A kérdező kommentje:
Ctrl+Alt+Del
2017. jan. 15. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!