World of Tanks játékban mi a véleményetek az új japán nehéz tankokról?
Figyelt kérdés
Valaki elkezdte ezt az ágat húzni? Ha igen meg tudja mondani, hogy jók e és érdemes belevágni? Kis szinteken mikor találkoztam velük elég meggyőzőek voltak.2015. szept. 6. 19:26
1/8 DaWe725 válasza:
Nekem tier 4-ig nem jön be. De utána viszont nagyon ütősek SZERINTEM :D
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem kis szinten is elég jók. Most a 6-os O-I-nál tartok és egy állat gép azt meg kell hagyni! :D
2015. szept. 10. 16:52
3/8 anonim válasza:
Nem,nem,nem,nem,nnnneeeemmmm,akkor sem,nem mert tier4-ig nagyonszarok és odáig heavyvel sok idő+a hatosuk nehezebb a kv4-nél és nem azért húztam ki azt a szartankot hogy utána egy frissites elcs.ssze nekem
4/8 A kérdező kommentje:
Én pedig bírtam őket. Most járok az O-NI-nál és nagyon dara gép! :D Úgy pattognak még a 9-es gépek is róla, hogy öröm nézni! :)
2015. szept. 19. 13:45
5/8 anonim válasza:
Rossz ágyúval persze. 8-as szintű japánt úgy lövöm át KV-4el mint kés megy át a vajon. Nagy célpont,könnyen belőhető gyenge pontokkal,japánok nem tetszenek. KV-4nek egyik sem ellenfél,engem nem ütnek be,én őket igen,oszt kész. :D
6/8 A kérdező kommentje:
Én is így volt vele csak pont fordítva! Az O-Ho-val a KV-4-eseket keresztbe nyeltem le! :D
2015. nov. 20. 18:02
7/8 anonim válasza:
KV-4et kevesen használják jól,de én igen. :D Jól beállsz legnagyobb ágyúk is pattanhatnak. (10-es TD-k pl.)
8/8 A kérdező kommentje:
Volt KV-4-em szóval ismerem. De az O-Ho-t se ítéld el addig amíg nem próbáltad! ;)
2015. nov. 20. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!