Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elakadtam a Medal of honor...

Elakadtam a Medal of honor Allied assaultban, hogy kell tovább menni?

Figyelt kérdés
Ott, amikor a normandiai partraszállás van, és már ott vagyok 4 társammal egy fal mögött, és el kellene jutni valami árokhoz(?) És amikor a másik kettő elindul, őket szétlövik, aztán én is megyek, az első gödörben felveszem a távcsöves puskát, kilövöm a két tagot, akik föntről lőnek, elkezdek rohanni, amerre a másik kettő, de mielőtt odaérek, mindig megölnek egy nagy lövéssel.
2010. márc. 12. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Na most jót kérdeztél... már régen játszottam vele, nem igazán emlékszem csak arra, hogy elsőre sikerült csak elk.tam a mentést és utána csak rohadt nehezen tudtam átjutni azon a részen:) Valami olyasmi rémlik h. más útvonalon kell menjél... talán vannak vmi féle sziklák azokon vagy azok mentén (de lehet hogy keverem). Esetleg nézd meg a Youtubon a végigjátszást mer' szerintem van fent. ÉS mi az hogy ilyen régi játékot tolsz?:D Respect öcsém! Így is kell, régi klasszikusok reneszánszukat élik:) Lehet én is feltolom gyorsan a gépre, ha elérek oda akkor megmondom hogyan juss tovább:)
2010. márc. 12. 12:29
 2/6 A kérdező kommentje:
már sikerült köszi:D azt hittem rosszul csinálom, aztán megnéztem youtube-on, s jól csináltam csak piszok nehéz:D pedig könnyűn vanxD
2010. márc. 12. 15:18
 3/6 A kérdező kommentje:
am köszi:D egyszer régen meg volt a játék, aztán valamiért le lett törölve:S Addig piszkálta a csőröm, hogy nem tudtam befejezni, h most letöltöttem, és újrajátszom:D
2010. márc. 12. 15:19
 4/6 anonim válasza:
Arokrol arokra kell menni amit a bombak csinaltak es ugy nem fognak leloni es nem is lepsz bele 1 aknaba se
2010. márc. 12. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek a játékok mármint a régiek a legjobbak mert ezek televannak pályákkal.

Amúgy, nem meglőnek amikor futsz, hanem taposóaknára lépsz :D

És így cikk-cakkban kell futni a bombatölcséreknél:D

2010. ápr. 25. 09:42
 6/6 anonim válasza:

Van egy orovos az vissza adja az élet erődet .

És folyamatosan szaladj ne állj meg az ellenséget ki lőni!

2012. márc. 21. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!